Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
desimessy
|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2009 2:39 pm Заглавие: Polaroid Android |
|
|
Fuji Instax 200
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
desimessy
|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2009 2:50 pm Заглавие: |
|
|
+
.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2009 3:15 pm Заглавие: |
|
|
desimessy - аватара 100х100!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2009 4:04 pm Заглавие: |
|
|
Първите неща, които показа в този форум, ги харесвах определено.
В тези не намирам нищо, не говоря за техническите качества, които са видимо лоши, говоря за акценти, ракурс, композиция, светлина... изглеждат случайно щракнати. Яд ме е за което, защото ти вече си показала, че можеш много повече и мислиш за тези неща. Случва се човек снимайки да се съсредоточи върху дадена техника - полароид, бром, цифрово... без значение, и понякога манията те кара да забравиш важните за една изразителна фотография съставки. Дали ще е увлечение по стар технически похват или последния цифров Канон - няма никаква разлика.
Продължавай напред, ти можеш. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Manchev

|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2009 5:21 pm Заглавие: |
|
|
Малко са ми безидейни, Деси. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nuanda

|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2009 7:49 pm Заглавие: |
|
|
Имат доста Видео атмосфера , което много ми допада . Някои ми напомнят на ранните неща на Bill Viola . Кадърът с Христос е луд . Далеч не покдрепям мнението , че са крачка назад . Напротив . Много ми е интересно също дали са пипани цветово или няма комп. намеса ? _________________ http://tezishibanigulubi.blogspot.com/
https://twitter.com/comiXtron |
|
Върнете се в началото |
|
 |
desimessy
|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2009 11:35 am Заглавие: |
|
|
Показвам тези кадри без претенция за някакви високи технически и креативни постижения в областта... Може би с това трябваше да започна. =]
nuanda: Не са обработвани. Като цяло цветовете на плаките Fuji са много приятни използвани в daylight среда, което обаче не важи при снимките с вградената светкавица...какво точно на Viola? =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|