Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LordIahnia
|
Пуснато на: Вто Дек 22, 2009 5:46 pm Заглавие: Pls. mr Postman |
|
|
Един месец избирам с какво да рисувам по стена. Акрил? Колко трудно се маха след това? |
|
Върнете се в началото |
|
|
pipi
Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
|
LordIahnia
|
Пуснато на: Нед Яну 24, 2010 11:31 pm Заглавие: |
|
|
После или утре ще постна още. |
|
Върнете се в началото |
|
|
AleXXX
|
Пуснато на: Пон Яну 25, 2010 2:13 am Заглавие: |
|
|
Шок и ужас в раздел "Графики и илюстрации"! Ще разясниш ли какво се случва тук, моля те, защото аз съм силно озадачен? _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
|
labtoon
|
Пуснато на: Пон Яну 25, 2010 2:35 am Заглавие: |
|
|
AleXXX написа: | Шок и ужас в раздел "Графики и илюстрации"! Ще разясниш ли какво се случва тук, моля те, защото аз съм силно озадачен? |
Не само ти. Но тъй като писах едно мнение в представяне,
реших тук да го спестя,въпреки ,че тук хавата е много по-зле. _________________ http://victordelchevart.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
|
LordIahnia
|
Пуснато на: Пон Яну 25, 2010 3:36 am Заглавие: |
|
|
AleXXX написа: | Шок и ужас в раздел "Графики и илюстрации"! Ще разясниш ли какво се случва тук, моля те, защото аз съм силно озадачен? |
Зависи как гледаш на нещата. Пробвам всичко ново до което се добера. Очаквам мнения. Кое става, колко зле е и как да продължа
Не съм открил и едно място на което да ми дадат нормална критика. Освен да ми мрънкат по темите, друго не правят.
Да пускам в Представяне? Там поне ще имам по-голям шанс:) Поне според мен последното което постнах е по-добро от тези в Представяне. не защото съм вложил пет часа във векторизиране, а защото съм вложил смисъл. Защо ме приехте тогава? Освен да пълня темите с безполезни и безсмислени неща? И да, знам си сам, че първите две не струват, ама нужно ли е да казваш "шок и ужас". Много жалко за уродливо-грозните ми творения, лишени от смисъл и живот. Далеч по-лесно беше да напишеш нещо, без дори да ти пука за хората. Виждал съм твои неща и ми харесват. Следователно аз съм глупавия, а ти си правия? И защо, защото съм само на петнайсе или защото не разбирам от изкуство? Е да, ама може би, ако аз бях на твое място щях да ти кажа по много по-мил начин, че не го можеш рисуването. Предпочитам осемте букви на пипи й очевидното и несъгласие, пред шок и ужас. Само арогантността е границата между двете мнения.
И съжалявам, ако е прозвучало с лош тон, ама определено твоето изказване беше много грубо:| |
|
Върнете се в началото |
|
|
AleXXX
|
Пуснато на: Пон Яну 25, 2010 9:20 am Заглавие: |
|
|
Всъщност се шегувах със заглавията в жълтата преса, защото реших, че умишлено постваш такива неща с цел да разчупиш раздела и да ни шокираш, с което се справи отлично.
Ако обаче си на 15 и толкова можеш значи действително съм арогантно тъпо копеле, което се заяжда, за което се извинявам наистина. Реших, че си графичен дизайнер на 35, прекипял от всички правила, които налага изкуството и си решил да ни атакуваш там, където най-боли и да видиш как ще реагираме.
Ако искаш критика трябва да изчакаш да се включи някой, който разбира от абстрактно изкуство. Аз ще ти кажа да внимаваш с подбора на цветове и композицията и да се стараеш със самата рисунка, защото не изглежда да си си играл. А ако си го правил с часове, значи ползваш грешната векторна програма. _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
|
mort1eg
|
Пуснато на: Пон Яну 25, 2010 3:35 pm Заглавие: |
|
|
LordIahnia написа: | Защо ме приехте тогава? |
И аз се чудя. |
|
Върнете се в началото |
|
|
KaloqnStoqnov
|
|
Върнете се в началото |
|
|
AndonastY
|
Пуснато на: Пон Яну 25, 2010 4:31 pm Заглавие: |
|
|
Ако се поотървеш от този "псевдомодернизъм", който те е обзел-нещата ще потръгнат. |
|
Върнете се в началото |
|
|
жапанкъ
|
Пуснато на: Пон Яну 25, 2010 4:35 pm Заглавие: |
|
|
mort1eg написа: | LordIahnia написа: | Защо ме приехте тогава? |
И аз се чудя. |
хехе, цецо:)
не се чуди, а му виж представянето и ще разбереш защо. човекъ има мнол кадърни и с вкус направени неща. това, че в точно тази му тема са смотани, не означава, че е нужно грубо отношение.
впрочем, ако имаш предвид, че не е нужно да се приемат хора на тази възраст, защото не е про - според мен не пречи. човек на петнайсет може да рисува съвсем добре. аз на 14 вече бачках в анимационно студио като фазовчик :) и си изкарвах добри кинти. |
|
Върнете се в началото |
|
|
velinov
|
Пуснато на: Пон Яну 25, 2010 5:42 pm Заглавие: |
|
|
Предполагам този ти творчески напън бързо ще премине в графа която сам ще класифицираш, като неуспешни. Този тип работа изисква много по-смислено и отговорно отношение към изразните средства, както и разбиране на характерната символика на всеки ползван елемент. Това ще те предпази от излишно и самоцелно претрупване в композициите ти и по ясно и асоциативно насочване на зрителя, към точното послание с което си заредил конкретната си работа. Много четене, гледане и осмисляне те чака, ако си решил да продължиш с тези си експерименти.
Последната ти работа прилича на нещо което си видял и те е изкефило, но си претворил по кофти начин. Груба и безидейна стилизация на косата, кофти засечки на различни елементи (коса-мигли), разминаващи се стилово елементи - носът не е за тук. Клоните на главата - пълна глупост, освен ако нямат конкретно предназначение за което щях да се сетя ако работата беше завършена и концептуално изведена. Можело да се заиграеш с фона... Общо взето незавършена работа, неясна идея, лоша -недомислена- стилизация.
Не задавай въпроси защо сте ме приели! Задавай си въпроса с какво заслужаваш да си тук. Нивото на форума е лична отговорност на всеки, независимо колко е добър, на колко години е или колко дърт, но инфантилен или силно язвително краен е!
Чакаме следващия пост! |
|
Върнете се в началото |
|
|
DR2 Paladin's Death
|
Пуснато на: Пон Яну 25, 2010 5:42 pm Заглавие: |
|
|
... и тука ли почнахте?
да не би вие да сте перфектни? а защо има права не ви е работа да питате човека! ако има кой да питате - лични на мейса... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
|
PLAY
|
Пуснато на: Сря Фев 03, 2010 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Объркващи, цинични, експериментаторски...
The absurd is the essential concept and the first truth.
Внимавай с детайлите и давай нататък...
да видим какво още можеш ;) |
|
Върнете се в началото |
|
|
pipi
Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|