Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
spovv

|
Пуснато на: Вто Мар 24, 2009 6:41 pm Заглавие: www.mebelitotal.com |
|
|
Здравейте, представям концепция на онлайн магазин - mebelitotal.com. Сайтът ще бъде базиран на x-cart. Само началната страница ще бъде флаш. Проектът е още демо, поради причината, че рендерите нужни за home страницата не са готови. От гледна точка на дизайн и програмиране също има работа . Надявам се скоро да ви пратя активен линк за да го разгледате.
Static:
Active:
 _________________ https://www.behance.net/s-pov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Вто Мар 24, 2009 7:52 pm Заглавие: |
|
|
дай да го видиме в real size :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spovv

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Сря Мар 25, 2009 10:27 am Заглавие: |
|
|
Аз не виждам смисъл от тая 3D сграда в началото. Вътре пък има много бевъл и рефлекции за сайт за мебели. Според мен вземете малко списания за мебели, по възможност чужди, ама и български стават, защото те крадат предимно от италианските, и ги разгледайте. Хубави големи снимки, чисти цветове, никакви бевъли и сенки и т.н. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Сря Мар 25, 2009 11:12 am Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | Аз не виждам смисъл от тая 3D сграда в началото. Вътре пък има много бевъл и рефлекции за сайт за мебели. Според мен вземете малко списания за мебели, по възможност чужди, ама и български стават, защото те крадат предимно от италианските, и ги разгледайте. Хубави големи снимки, чисти цветове, никакви бевъли и сенки и т.н. |
много добре ви го е казал Сашо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ax
|
Пуснато на: Сря Мар 25, 2009 1:17 pm Заглавие: |
|
|
Много едри букви. Всичко е много голямо и не мога да преценя на къде да погледна първо. Телефона за информация със сигурност не му е там мястото. Няма никакво усещане за интериор и обзавеждане.
_sasho ви е казал останалото.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spovv

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Сря Мар 25, 2009 5:30 pm Заглавие: am |
|
|
мое мнение
ако ще е това по-добре си поиграй още със стените тапетите сенките и отраженията (тва може и на тв да заприлича даже)... можеш спокойно да го направиш по-топло и уютно като смениш сивото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spovv

|
Пуснато на: Сря Мар 25, 2009 5:42 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря dalibg за съветите, преди да е пуснат сайта, ще представя задължително, още едно демо за критика. _________________ https://www.behance.net/s-pov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|