Предишната тема :: Следващата тема |
Koe ? |
1 |
|
23% |
[ 3 ] |
2 |
|
30% |
[ 4 ] |
3 |
|
7% |
[ 1 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
38% |
[ 5 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
7 |
|
0% |
[ 0 ] |
8 |
|
0% |
[ 0 ] |
9 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Общо гласове : 13 |
|
Автор |
Съобщение |
aD

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 4:41 pm Заглавие: Soup bar |
|
|
За съжаление нямам много информация за самия ресторант, и за това което търсят като визия собствениците което си личи и от различните варианти. Доколото знам обстановката е стилна и ресторанта ще е уж луксозен .. от друга страна ще се предлагат ястия от различни краища на света, като и традиционна бг кухня.
Повечето от логотата не са в напълно завършен вариант така че има място за критика, конкретно ме интересува къде е проблема около N4 че ми отнеха много време буквичките, а пък не съм много доволен от резултата.
Горе долу съм избрал логото за което ще притискам клиента, въпроса е дали това наистина е най-подходящото лого.
 _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Archimboldo

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 4:48 pm Заглавие: |
|
|
Ami problema na No4 e 4e Z se 4ete po-skoro kato E /ima takova izpisvane na E/ a U-to ne se 4ete. Spored men tr. da raboti6 po No 1 no da stane po-art, za6toto sega e malko plaho, ili No6 - v nego opitaj da promeni6 formata na tova otgore, para ili kakvoto e. _________________ Archimboldo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 5:40 pm Заглавие: |
|
|
#2 и #5, ##6 & 9 също донякъде, на мааалко ми приличат на купа с чай или кафе;-) _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 6:05 pm Заглавие: |
|
|
абе импланта ми е отрязал възможността да гласувам в анкети - ама аз па да ти кажа, че след гоооре - долу задълбочено преглеждане съм склонен да се спра на вариант 1...
даже си представям едно голямо текстилно пано в тоя десен - и представата определено ми допада... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 6:12 pm Заглавие: |
|
|
какво ли ще стане ако се появи лъжичка на супничетата
... само подхвърлям идейка |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 6:50 pm Заглавие: |
|
|
spored men kat za luksozen restorant po-prilqgat #5 i donqkyde #3 - hareswa mi twa 4e te ne sa 4ak tolkoz direktni (makar 4e twa w dosta slu4aj pomaga) ...
... tiq s kupi4kite (ne znam 6to) mi se struwat kat zawedenie s tipi4no bg kuhnq i nikwa druga ...
... pyk drugite ne6to hi4 ne mqzat kat za restorant _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 7:30 pm Заглавие: |
|
|
PARVO MIASTO OT DNESHNITE UCHASTNICI - #2
Drugite:
1. To sashtoto kato 2, ama na 2 fonta po mi haresva.
3. Kak vikash che se kazvalo miastoto ? PUOOC ?
5,6,9. Adi sia...teia panici i pari-dimiashti, spriah da gi haresvam kogato za prav pat sa sblaskah s java programiraneto.
4. Miiiii... neshtu ne mu e nared, ma....
7. Ma tva nali takova... supen restorant, ne takova... party na Sven Wait... ili kato tam mu se pishe imeto na toia
8. .................... ?
Ama 2 naistina si mi haresva i ako probvash nekvo razdbijvane na cvetnite elementi, ama po krotichko, ne kato na 4, moe da stane, napravu: nujnoto logo :) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 9:14 pm Заглавие: |
|
|
avi na nikoi ne mu e zabraneno da glasuva v anketi be.. hmmm _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 9:19 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | avi na nikoi ne mu e zabraneno da glasuva v anketi be.. hmmm |
implante nema lyje6 ej :) i az ni moa :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 9:20 pm Заглавие: |
|
|
verno li be..??? mmm sia she vidim ko staaaa... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2003 3:04 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за коментарите, съгласен съм с почти всичко казано .. та да да обобщя.
1. Моя фаворит за който бях решил да притискам клиента
2. Много му се чудех на тоя по квадратния фонт .. като че ли по-добре пасваше на правоъгълната графична част отгоре... почти ме убедихте.
3. Въпреки че графично стои много добре .. проблема с четливоста не можах да го реша
4. Мноо директно тва Z .. по стилизираните варианти на Z-то от 1 и 2 последваха след това и определено ме кефят повече
5. Първото лого с което започнах .. custom font, ама Z-то така и не го харесах нещо .. но все пак фаворит #2
6 и 9. Абе аD мани са с тия измислени супи.. уж луксозен ресторант пък супа .. ше си ги запазя като зема да прая лого на кварталната кръчма "При Бат Стойко"
7. Както ЛХ каза .. за рейв парти добре за ресторант sux .. тва е най-бързото от всички (2-3 мин Илюстратор)
8. уфф нещо има не наред .. ама .. се пак ... абе харесва си ми и тва е
Та .. клиентите харесаха 1, 2 и 4, в края на седмицата ще се видим да обсъдим, кое ще е .. колебая се още между 1 и 2.. повечето харесахте 2 .. ще видим. _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|