Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nickson5
|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 1:05 am Заглавие: 2д анимация,Николай Ванев |
|
|
Здравейте,много се радвам като виждам колко добри автори има в тези форуми и в нашата малка,хубава държава ::) Занимавам с анимация от около четири години(засега само 2д но от няколко месеца сериозно започнах да разцъквам maya ,заредих се с доста видео уроци и сега се облъчвам).Направил съм 4 късометражни анимационни филмчета тук са картинките на две от тях(това със слънцето,буса и момчето,другото е това с пилетата и мозъка..все още не съм ги качил никаде,но като ги кача ще кажа,ако някой има желание да ги види :)
Слагам и кратко демо на неща който съм правил (на старото ми работно място което изгубих заради тази КРИЗА която е в на хората джобовете ::)
та надявам се да ви харесат нещата ми ,успех на всички и до нови срещи :P
http://www.vimeo.com/4795486
 _________________ колкото повече...токлкова повече |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 10:40 am Заглавие: |
|
|
zaradi krizata , vikash... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickson5
|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 11:57 am Заглавие: |
|
|
ми да така се получи :) ..ам нали се знае края е начало на нещо по добро.
Ще се радвам ако кажете някакви мнения,критики,препоръки или каквото и да е ::) _________________ колкото повече...токлкова повече |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 12:25 pm Заглавие: |
|
|
при вида на 3та пороя от думи дето напираше изведнъж секна... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 1:13 pm Заглавие: |
|
|
сори ама работите ти са много зле според мен...
типажите са незапомнящи се, правени все едно от 3-токласник....
за цветовете- никаква цветова култура ....
за 4 години работа си още в самото начало, да не кажа и малко преди него.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 3:12 pm Заглавие: |
|
|
за 4ри години тая анимация си я избутал колкото да отбиеш номера, че е анимирано... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NEN
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 3:39 pm Заглавие: |
|
|
нещата са про.. фейк е.. глей има едно друго планове доф етц... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 7:27 pm Заглавие: |
|
|
Къде си се учил да анимираш? Отдавна искам да се науча и аз, но не знам къде е най-доброто място, където да се запиша на курсове. Или по-добре да се занимавам вкъщи, как мислиш? _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NEN
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickson5
|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 7:46 pm Заглавие: |
|
|
хаа ,благодаря за мненията.
Не съм учил никаде да анимирам тоест сам се уча..даже и на уроци по рисуване не съм ходил :) .Иначе анимирам нa After effects i Photoshop
а някои от вас видя ли този линк към Vimeo или на вас за него са ви мненията :) _________________ колкото повече...токлкова повече |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NEN
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickson5
|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 8:00 pm Заглавие: |
|
|
сега се рових в сайта ти (NEN) има много хубави неща :)
някой хора нямат въможност да учат това което искат но дават всичко от себе си за да го правят :P
не съм очаквал поткрепа в този форум все пак наща култура ни кара да се смеем на по слабите и по неуките.
досега не ми се е случвало някои да ми даде толкова негативни мнения без да се обоснови.
Но все пак благодаря ,че ме оплюхте нали затова сме Българи _________________ колкото повече...токлкова повече |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 8:03 pm Заглавие: |
|
|
За да анимираш, трябва да можеш да рисуваш. Това което си показал, за теб може да е успешна стилизация, но за съжаление си личи липса на елементарен усет към керъктъра, липса на техника, стил, умение. Определено си личи, че рисуването не ти е силна страна, поне засега. Брадатите емотикони хич не са оригинални, както и останалите типажи, които преди да са каквото и да било друго, трябва да са нарисувани добре. Странно е, че въобще се представяш с подобни неща, след като само с един-два клика можеш да сравниш работите си с тези на другите (тук и в други форуми) и да разбереш на какво ниво си и какво, къде ти куца (ако не си опериран от чувство на себеоценка и самокритика). Впрегнал си каруцата пред магарето с този си опит за представяне, а 4-те късометражки, по добре не ги показвай, ако са на това ниво. Ходи на курсове, научи се да рисуваш. Реалността е, че ти липсва основата. Все едно един прекрасен ден си се събудил със самосъзнанието на творец и си започнал да произвеждаш арт. Не е задължително да си учил и завършил анимация, за да станеш аниматор, а талант, много работа + жив интерес и страст към това изкуство. Ако пък прецениш, че не става съсредоточи усилията си в друга посока, където успеха ти ще е по-явен и сигурен. Успех! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
magibox

|
Пуснато на: Вто Май 26, 2009 12:01 am Заглавие: |
|
|
Съдейки от мои и други представяния тук мога да кажа ..радвай се на вниманието.. _________________ Peek-a-boo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Вто Май 26, 2009 12:12 am Заглавие: |
|
|
е ко го напраихте човека :)
иначе на mad tv графиките винаги са ме изправяли пред дълбок размисъл :)
ама това е от гръцката естетика :::)))))) /грис фъкинг хот стайл/
действай!!! :) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Май 26, 2009 7:34 am Заглавие: |
|
|
Баси капитана! как се е състарил... _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Сря Май 27, 2009 9:12 pm Заглавие: |
|
|
да но винаги ще съм си мат по доша! :) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
McLaren

|
Пуснато на: Чет Май 28, 2009 2:25 am Заглавие: |
|
|
nickson5 написа: | сега се рових в сайта ти (NEN) има много хубави неща :)
някой хора нямат въможност да учат това което искат но дават всичко от себе си за да го правят :P
не съм очаквал поткрепа в този форум все пак наща култура ни кара да се смеем на по слабите и по неуките.
досега не ми се е случвало някои да ми даде толкова негативни мнения без да се обоснови.
Но все пак благодаря ,че ме оплюхте нали затова сме Българи |
Абе аман вече от неграмотни хора !
Как не се научихте, че някоЙ - е в ед. число,
а някои в множествено !!!
Съжалявам, че не е по темата ама ми писна да чета такива постове ! _________________ http://www.behance.net/mclaren
www.mirokrustev.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Astfgl

|
Пуснато на: Чет Май 28, 2009 10:15 am Заглавие: |
|
|
OFF: Ne samo teb te drazni. Nevejestvoto e 6tit za neukite. Logi4nata reakciq na avtora na temata predvijdam da byde pliuene i vikane, kakto zakonomerno pravqt prostite hora, kogato se sblyskat s ezikovata bariera. Gledam ve4e e zapo4nalo tva, bylgarite tva onova i t.n.
ON: Kartinkite nqma da gi komentiram. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|