Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
yasoo
|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 12:58 pm Заглавие: Teniski.net - Къртим райбера. ОТВОРЕНО! |
|
|
Верни на поговорката "Късна лястовица, през август ражда", колегите ми най-накрая отвориха кепенците на Teniski.Net. Можете да ни посетите на адрес... http://teniski.net
Понеже съм свидетелка на цялото размотаване, пот и кървища, които се ляха като Южноамерикански водопади през последните две години, аз съм особено щастлива, че имам честта лично да обявя новината. Оттук нататък всичко е ясно - лято е, активен сезон, грабвайте си портмоненцата и ни елате на гости.
Малко предистория с капка носталгия: Teniski.Net бе започнат преди около 2 години. Ако се питате дали две години подготовка е разумен срок - не, не е. Но когато мътиш 20 дини под мишница, зреенето става бавно.
Слава на Всевишния, екипът ни е зает с много и най-различни неща - от скучни сайтове за дрънкулки и чарколяци, до арт изтъпления, които будят непринудена гордост (понякога и срам) у роднини и приятели. Имаме и бебе да гледаме. Хич не ни е лесно. А и честно казано, не обичаме лесното. Ей за тва сме мноо добри.
Ваша,
Бримка Попова
стюардеса на свободна практика
Иначе се започва с две колекции - Fearmonger и Mlagache, към които и в момента се добавят проекти.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 1:05 pm Заглавие: |
|
|
След две години разработка да му е мъка на човек да каже нещо... _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 1:09 pm Заглавие: |
|
|
радостно, ама XL да ви е най-голямото?
тва по каква причина? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yasoo
|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 1:22 pm Заглавие: |
|
|
Има и по-по-по най големи ;) При желание за поръчка на XXL или още по голям размер, просто се отправя едно запитване и готовооо :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 4:40 pm Заглавие: |
|
|
4 xl има ли? че си харесах swisbug и robottо _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 5:11 pm Заглавие: |
|
|
Поздравления за начинанието, има готини тениски, аз си харесах няколко :-)
Как вървят размерите - стандартни? Че аз варирам между L и XXL при горните дрешки :-)
Успех и много клиенти. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|