Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Апр 02, 2009 9:55 pm Заглавие: Сбирка в София - в помощ на бургаската изложба - 09 април |
|
|
На 09.04 ще направим сбирка на графилците, живеещи в София. Заведението ще е в центъра.
Освен, че ще се виждаме да пием по едно, ще се опитаме да помогнем на бургазлии в един сложен момент. Историята накратко е следната:
Имаше местен спонсор за изложбата там, всичко беше уредено отдавна - въпросната фирма обаче пострада от икономическата криза и е във финансов нок-аут в момента. Имаме една част от парите като излишък от бюджета в София, които така или иначе отиват в Бургас, но наемът на залата е цифра пари, заедно с транспорта на изложбата и материали за окачване - сметката все още е на минус с 900 лева.
Юлия (НЕА) прави възможното (че и повече от това) в Бургас, но стагнацията е засегнала много фирми, както всички усещаме, така че не е идеалното време за подобно спонсорство.
И понеже сме голяма банда, а това се познава в моменти като този - решаваме да се съберем в четвъртък. Докато си говорим ще пуснем един плик да мине около масите и който колкото остави 10-20-30-40-50 лева - ще гледаме да съберем колкото можем, не е фатално да не съберем всичко, затова и правим сбирката 2 седмици преди изложбата, за да има време за реакция.
В случай, че до четвъртък се намери спонсор в Бургас - ще се видим на сбирка, така или иначе.
Темата е за записване кой ще дойде, ще помоля до вторник да се преброим, за да мога да направя резервация. Заведението ще е в центъра, нямаме особени претенции предвид случая и целта на занятието. Провежда се в четвъртък за да може да намерим свободни места, а и да не се налага да изменяме личните си планове за петък вечерта.
Записваме се сега, а заведението и часът на резервацията ще обявим по-късно в тази тема.
ПС.
Едно малко лично отклонение: само трима човека в този форум знаем какво ни струваше да намерим парите и времето за тази изложба, без да съберем нито лев от авторите и останалите - не сме искали да го правим така и го направихме чисто, при това с възможно най-добрия печат и без компромиси.
Сега нещата в Бургас се объркаха покрай кризата - време е да ударим едно рамо, който както може. Благодаря за разбирането! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Чет Апр 02, 2009 9:55 pm Заглавие: |
|
|
Плюс един. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Чет Апр 02, 2009 9:59 pm Заглавие: |
|
|
ще гледам да дойда :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Чет Апр 02, 2009 10:23 pm Заглавие: |
|
|
SNUFF написа: | ще гледам да дойда :) |
Е щом и ше черпиш за рождения ден значи още +1 ;-) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Чет Апр 02, 2009 11:21 pm Заглавие: |
|
|
Верни на каузата Графилци вече започнаха да пращат и с онлайн-банкиране - хвала на такива Българи :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Пет Апр 03, 2009 12:24 am Заглавие: |
|
|
Ще е хубаво да кажете по кое време на деня ще е сбирката. Аз съм бургазлия който меже да дойде на сбирката в София ... хем да помогна колкото мога ,хем да се запозная с вас най-накрая :)
та... +1 ако е след 4часа :) _________________ If you can imagine it, you can create it. If you can dream it, you can become it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пет Апр 03, 2009 12:27 am Заглавие: |
|
|
Вечерта ще е, след работно време - 7-8, ще обявим допълнително за кога е резервацията, но който пристигне след 19:30 няма да сбърка :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Апр 03, 2009 3:41 am Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Верни на каузата Графилци вече започнаха да пращат и с онлайн-банкиране - хвала на такива Българи :) |
кви българи са тва.. истинския българин ше доде с яре наметнато през рамо и с кошница яйца _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Апр 03, 2009 10:05 am Заглавие: |
|
|
+ 1 _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Пет Апр 03, 2009 11:30 am Заглавие: |
|
|
За сбирката не мога да обещая, за пари - ще се включа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пет Апр 03, 2009 11:36 am Заглавие: |
|
|
+1 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Апр 03, 2009 1:33 pm Заглавие: |
|
|
Викторе, ще те замъкна за ушите на сбирката :)
бройте ме _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Пет Апр 03, 2009 3:04 pm Заглавие: |
|
|
и аз за сбирката незнам, че другия четвъртък ми е далеч, но с пари ще се включа
... ама то пък от друга страна в четвъртък тъй и тъй все се пие... сигурно ще дойда;) _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
|
Пуснато на: Пет Апр 03, 2009 3:24 pm Заглавие: |
|
|
Добре, МИМ ще ме мъкне за ушите, +1. Аз ще си дойда с тойотата пък! Няма да ме хванеш с алфата :) или пък да взема да се възползвам да ме закараш, да се напия от мъка и да ме отктараш обратно.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Апр 03, 2009 3:31 pm Заглавие: |
|
|
що па мъка? ако ша ревеш нещо на сбирката кажи да не идвам :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
|
Пуснато на: Пет Апр 03, 2009 3:37 pm Заглавие: |
|
|
Айде бройте и Био на сбирката :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пет Апр 03, 2009 5:15 pm Заглавие: |
|
|
няма да пиеш, ти си знаеш защо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Пон Апр 06, 2009 4:16 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте всички,
Съжалявам и ми е изключително неудобно, че се стигна до отварянето на тази тема, но в действителност нещата в Бургас не бяха никак розови. Наистина имах спонсор, който беше изявил желание да съдейства изложбата ни в Бургас още през януари месец, но поради неприятното стечение на обстоятелствата свързани с кризата, която е обхванала доста сериозно неговия сектор на дейност, то нещата се промениха. Ще ви спестя продължението на историята, като мина направо към по-добрата част.
Хубавата новина е, че днес се видях с директора на галерията на дружеството на бургаските художници, в която изложбата на Graphilla ще се състои и той реши, че би могъл да ни направи една сериозна отстъпка от 50% на обявената цена за наемане на залата тук, за което съм му много благодарна.
Не на последно място искам и да ви благодаря за готовността и подкрепата, която сте готови да окажете за реализирането на изложбата ни тук, вярвам че всички мислим еднопосочно и когато решим че нещо трябва да се случи, то са малко нещата които могат да ни спрат.
Надявам се тези дни да имам още добри новини за споделяне... _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|