Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2003 10:02 pm Заглавие: A1 |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2003 10:27 pm Заглавие: |
|
|
Брао бе, тва много яко изглежда, направо се е утепало за корица на книга... Само че според мене това си плаче за традиционно пипане, просто няма смисъл да правиш на компютър такова нещо, пък и по-хубаво ще е иначе, мисля си... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2003 10:33 pm Заглавие: |
|
|
be doseti se:))
awe mno skupi platnata i si praa eskizite w kompa i posle dzasam na platnoto//za tashak se kazwa a1/ponese se 4arshafi si zimam:))
a soed men si ima smisal fotoshopa se utepal za imitacia na maslo kredi i sekwi gadosti, nenam uz si igraia s painter a se s fotoshop praa eskizi:))
//puk i az we4e takasam se omotal 4e wazpriemam si4ko kat edno deba, nezna moegresa ma taka mi ide . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 12:00 am Заглавие: |
|
|
ау супер :)) звучи баш като пастел ;)) мое се пипне даже ..
ми ае довърши де, що на мъчиш ся :)) а пък ако вземаш идеи - напрай го на tutorial :)) според ша е интересно поетапно да се гледа как оживява... само да имаш време...
а като каза за платната ... колко скъпи са в Сф точно? че днеска купувах от Варна и ми се стори евтино ... дайте някви цени ве, че ми редстои да купувам 15-20 накъм 50Х70... (сори ако офтопик) да си напрая сметка ... мое да дойда в Сф да си купя :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 1:25 am Заглавие: |
|
|
keka twa nema ko da mu sa dowrswa, eskiz. posle sledwa platno i na kraia nema ima mnoo prilika.se pak tuka e za digital poe4e.ne e bas art:)))a moite platna sa 1x1m 40 kinta par4eto pamuk.lena neznam kak e.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|