Graphilla.com :: Преглед на тема - muchoinmetro

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

muchoinmetro

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mucho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 9:00 pm    Заглавие: muchoinmetro Отговорете с цитат

e v toq forum dosq maj ne sym pisal ...

... i est re6ih, 4e e krajno vreme :) ...

... na4i istoriqta na twa muchotworenie e slednata - re6ih neska 4e e krajno vreme w internet da ima moq snimka, ta kogato edin swetyl den re6a da se regna v krajno kultowiq i potresaju6t "sladur" da ima ko da pokaja. I poneje trea se napraa interesen - doukrasih (prikrih) malko li4noto foto, dobawih o6te 5-6 snimki i pomacah (nawolq) s tableta ... i taka.

... sega znam, 4e podobna viziq moje bi e krajno omryznala, no za men li4no twa e pyrwi opit, zatowa se nadqwam na mneniq za wsi4ko - cwqt, kompoziciq i t.n.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 10:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ауу.. мн си красииифф ;))))) доколкото са вижда :))))
колкото за цвят - ми то аз виждам един ;Р иначе композицията добре, ко не та е блъснал влака ;))))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mucho

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 10:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kekata написа:
ауу.. мн си красииифф ;))))) доколкото са вижда :))))
колкото за цвят - ми то аз виждам един ;Р иначе композицията добре, ко не та е блъснал влака ;))))))

... hahahahaha ... mi twa be6e ideqta be, totalno da izlyja usera (nali u sladura 6e se puskam), ta padna zdrawo macane - inak ne se podlygwaj (ve4e nemam ni6to ob6to ... eeeeh) ....

... inak za cwqt - ne posmqh da se puskam u cwetnoto (rano mi e)
Върнете се в началото
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 10:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mucho be :)) kvi sa tia motrisi be... teia v Sladura defoiki da ne si pomisliat che karash toia vlak be:))) ia turni eno ferrari bre... mi guzar li she si tam ili mashinist... :)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 11:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

дааааа! Ферарри Ферари мамка му :)) ей ти го и цвета ;)) няма как да не го забележат :))) червеноттттооуу......
Върнете се в началото
mucho

МнениеПуснато на: Пет Юни 13, 2003 2:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ne6to takowa :)

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети