Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
iisark
|
Пуснато на: Сря Май 20, 2009 9:35 pm Заглавие: Здравейте |
|
|
Здравейте,
Аз се занимавам с SEO и уеб дизайн от около 4 години.Всъщност съм SEO специялист,но уеб дизайна просто е неизбежен за въпросната работа.Бих се радвал да обменя опит с "иситнски" програмисти,защото аз работя предимно с Joomla,Mambo и други CMS-и,както и с готови скриптове.Ако някой има нужда от съвет за оптимизация за търсачки- ще помагам. _________________ Кредити Уеб Дизайн Добави Сайт Removals |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Сря Май 20, 2009 9:48 pm Заглавие: |
|
|
То тука "истинските" програмисти май не са много много на почит и ми се струва, че няма да срещнеш нужното разбиране на уменията ти.
Иначе SEO - яко кво. Само дето според мен вървежното SEO вече няма много много общо с програмирането. Ами по-скоро е свързано с цъкане по сайтове и регистрации по спец и неспец места. Поне наблюденията ми са такива. Ако трябва да заключа: един човек с Интернет и минимални програмистки познания, обаче разполагащ с нужното време да се вре по сайтове като замаян и да регистрира и пише като бесен прави много по-добро SEO от някакъв гуру програмист, дето знае 2 и 200. Да не говорим, че самото индексиране е някаква имагинерна величина с неясен резултат.
И аз съм в уеб бранша и затова реших да се обадя, не че разбирам кой знае колко де... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|