Graphilla.com :: Преглед на тема - Графики, илюстрации, картинки.

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Графики, илюстрации, картинки.

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
el_ambasador

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 5:39 pm    Заглавие: Графики, илюстрации, картинки. Отговорете с цитат

Здравейте. От доста време се занимавам с 2D анимация. Напоследък взех да се залисвам с фотошопиране и ми просветна идея да покажа тук няколко неща (така нареченото представяне). В темата " Общи правила" към раздела " Представяне" прочетох резонната препоръка да покажа само неща, които мнооого си ги харесвам :). Аз това си позволих малко да го пренебрегна с мисълта, че все пак ще ми е полезно да знам дали собствените ми забележки по мойте картинки ще са близо до критиките (макар и евентуално унищожителни:)) на хората тук. На някой от работите пуснах и моливните ми скици ей тъй :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 10:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

с моливите си добре....
втората има перспективни изкривявания, които не са убедителни....
с цвят още ти е трудно- правиш обемите като по учебник, но на места гамата ти не е премерена и цветовете излизат "кални"....
мажеш- ползването на "твърда четка" ще е по удачно от блърнатите.....
само манга ли рисуваш?
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 10:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Само искам да вметна, че ако мадамите се разкрачат по толкова, вероятността да паднат (на шпагат) е много голяма.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
el_ambasador

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 12:48 pm    Заглавие: maceman Отговорете с цитат

Мда. Това с цветовете и аз го забелязах. На единия комп (дето си рисувам на него) са едни. Като ги отворя на другия и нещо бегат в друга посока. Та и аз не знам реално каква точно е гамата и истинските цветове. :) А това че се увличам по мангата е защото като стилистика ми е най, странна и чужда и по таз причина сякаш и по-интересна. Поне за сега. Аз даже не съм наясно дали това е точно манга или някакъв мелез. А за по твърдите четки пак мммда. Поувлякох се в мазането. Като си купих таблет и взех да ровичкам из фотошопа и тез блърнати четки тутакси ми грабнаха вниманието :)). Мисля да си поразнообразя изразните си средства за напред. Стига време да ми остава за рисувачество!
Върнете се в началото
el_ambasador

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 12:55 pm    Заглавие: pipi Отговорете с цитат

И само да вметна. Персонажите от рисунките ми са измислени и нямат нищо общо с реални лица и събития. Така че драги МАДАМИ, не правете това в къщи!! Ако се разкрачите по толкова, вероятността да паднете (на шпагат) е много голяма!! :)
Върнете се в началото
Kristina Iovcheva

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 1:47 pm    Заглавие: Re: pipi Отговорете с цитат

el_ambasador написа:
Персонажите от рисунките ми са измислени и нямат нищо общо с реални лица и събития. Така че драги МАДАМИ, не правете това в къщи!! Ако се разкрачите по толкова, вероятността да паднете (на шпагат) е много голяма!! :)

Хе-хе, не мисля, че pipi "апелираше" точно за това предупреждение :) По-скоро как биха СТОЯЛИ (и в двата смисъла - като по-категорични като рисунък, а и стабилно стъпили на земята все пак) - но ти си знаеш де :)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети