Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Malvin

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 7:18 pm Заглавие: Cайт на NEX Architecture nex-architecture.com от Despark |
|
|
http://www.nex-architecture.com
Сайтът е разработен за една интересна Английска архитектурна фирма която има доста интересн подход към професята. Във дизайните им постоянно тръсят "логика", "интелигентност", "връзки" и използват доста съвременни начини на дизайн и реализация на проектите си - CAD/CAM разработка, скриптинг на форми и тн.
Нашата концепция има за цел да остане "вярна" към тяхнят начин на работа и тяхната естетика. Сайтът е направен така, че да могат да се разкриват връзките между различните items. Визуално сме се опитали да постигнем изчистен стил, прозрачност и използвахме елегантни анимации за да може един потребител да се фокусира върхо проектите.
Надяваме се, че ще ви хареса!
Екип:
Тихомир Ганчев
Стоян Илчев
Стоян Дипчиков
Нутфие Исмаилова
Гено Генов
Адел Закут
Лъчезар Цачев
Томас Малъри |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 7:55 pm Заглавие: |
|
|
Малко ме заболяват очите ама иначе е яко. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 8:09 pm Заглавие: |
|
|
Те харесват ли си го? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Malvin

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 8:31 pm Заглавие: |
|
|
emi nashqt concept beshe dosta po razlichen no tyi kato te sa arhitekti pochnaha da si go dizainvat obshto vzeto.. :) Te sa mnogo dovolni, no az mislia che rezultata mojeshe da e po gotin - makar che i tova mi haresva de :) Ei tova beshe nashqt concept koito za syjalenie ne beshe udobren .. Sledvashtqt pyt :) : http://www.despark.com/nex_big.jpg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 8:34 pm Заглавие: |
|
|
Аз бих си го харесал :) За очите вярно е малко разсейващо на 1680x1050 при transition, но иначе, да. Абсолютно това е подходът към подобни сайтове. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Вто Май 12, 2009 9:54 am Заглавие: |
|
|
аз пък виждам един черен екран ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Вто Май 12, 2009 10:03 am Заглавие: |
|
|
В повечето случай е доста нечетимо. Липсва контраст на отделните елементи. А тия точки дето се сурват наляво-надясно накрая почват да досаждат. :))
Това "да могат да се разкриват връзките между различните items." аз не го разбирам и не го виждам.
А това "Визуално сме се опитали да постигнем изчистен стил, прозрачност и използвахме елегантни анимации за да може един потребител да се фокусира върхо проектите." според мен не се е получило.
Вашият концепт е започнат по-добре. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Вто Май 12, 2009 10:06 am Заглавие: |
|
|
мен много ме заболяха очите :( гледам го с 23-ка и ти казвам че направо сълзи ми потекоха, може би ако се намали малко тоя ефект по добре ще е а може би и аз да съм с прецакани очи нз :)
Иначе ми харесва |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Вто Май 12, 2009 11:04 am Заглавие: |
|
|
То аз вече го казах вече де, но според мен поднесена по този начин визията създава напрежение и е трудна за гледане. Текстовете са нечетими. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|