Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Нед Юни 15, 2003 2:39 pm Заглавие: Samurai |
|
|
Eto edin samurai malko v still manga,no mnogo malko.Shte me proshtavate ama tiq kartinki sam gi pravil s akvarelni molivi i mi e za purvi put.Da ne me kritikuvate mnogo
[list=]
 _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Юни 17, 2003 5:15 pm Заглавие: not enough |
|
|
Феновете ще го оценят
само, че феновете на Anime.ludost.net
а на на graphilla
прочети отново howtodrawmanga.com някои правила са се разминали с твоя стил на рисуване
понеже първият самурай прилича на "загубеняка"
а втория на "прецакания"
Вярвам можеш и повече(като се има впредвид че аз и толкова не мога намирам стила ти за агресивно незавършен - имаш начало но някак си не можеш да сложиш края(завършеност, финална форма))
Дали заради пастелите или нещо друго това са скици на сигурни идеи(профила просто е очевадно откъде е взаимстван - следователно си искал точно определени резултати)но с несигурно изразяване(резултатите са някуде в шубраците - get on the road would ya?)
Такива рисунки щяха да се посрещнат много позитивно на Бункасай който мина преди да месеца във Велико Търново _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
Пуснато на: Вто Юни 17, 2003 7:05 pm Заглавие: Re: not enough |
|
|
niki michailov написа: | намирам стила ти за агресивно незавършен |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Вто Юни 17, 2003 8:22 pm Заглавие: |
|
|
Da avatara ti e ot Kenshin.Ama pone kato vzimash avatar da e ot po-novi
epizodi na Kenshin shtoto mislq che tova e ot predistoriqta.Otnosno risun-
kite si prav.Vtoroto ne sum se i opitval da izglejda kato manga.A ot toq site dnes si izteglih tutoriali ama na nishto novo ne me nauchavat tui kato sum gledal predostatuchno manga i znam koe kade stoi.Prosto za pruv put sqdam da pravq takova.Nqmam q oshte ideqta i za tova stilut mi ne e dobre kompoziran.Sorry ako ne ti haresvat, sha porabotq za po dobri rezultati. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Вто Юни 17, 2003 8:59 pm Заглавие: |
|
|
eto ti neshto suvsem v moi stil narisuvano s cheren tankopisen marker
schnider 0,7mm.Moje puk poveche da se haresa.Ne che e gotino. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Юни 17, 2003 9:04 pm Заглавие: |
|
|
бе не знам защо ми се виждат много широки линиите с които рисуваш...в смисъл не мога сега да сядам и да ти давам акъл"започни сега с леки и по скициращи движения да одетайляваш и скицираш и остави дебелите прави линии"
предполагам обаче че тези рисунки са много малки и си ги сканирал на повечко dpi прав ли съм?
затова и третата специално излиза толкова дебелониеста _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Вто Юни 17, 2003 9:09 pm Заглавие: |
|
|
Na 300 dpi sa ama nali za tova ti napisah che sum q draskal s 0,7mm.
Togava mi se namirashe samo takuv.Inache za po-tunko se izpolzva
0,4mm.I na men mi se vijdat malko debeli ama samo takova imah pod
ruka.Sega sum sednal da pravq nov character ako taka se pishe i dosta
po-dobre shte izlezne pone taka mislq. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2003 12:05 am Заглавие: |
|
|
Abe...zaebi zasea cveta i ba4kai po cqlostnata forma. Naistina e mnoogo udobno da pravish skica, makar 4e e pove4e rabota, i az rqdko se fashtam da skiciram...Btw, otnosno Markerite/tunkopiscite sea, Permanentnite davat po-pluten cvqt, ama nepermanentnite sa s po-mek piseci mojesh da praskash edni mnoogo efektni triugulni shtrih4eta..tva za Schneider-ite govorq...A, da..za drebni detaili mai shte se okaje, 4e po-dobre e roler, a ne 0,4...0,4 za outline...abe..kakto ti e kef, ama risuvai, i mnogo gledai ot maistorite v zanaqta ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2003 11:21 am Заглавие: |
|
|
Dobre de ama nishto ne mi kaza otnosno skicite!!!Vij sa ti si risuvash s
takiva neshta i si gi razbirash neshtata,az sum po fen na molivite ama
i tva e dosta qko.Ako mojesh kaji mi ot kade da si kupq zvetni markeri
ama ot hubavite za po pluten cvqt che pravq oblojka na edna metal grupa.
Kazva se "Smiling enemy" ama mi trqbvat oshte cvetove che imam samo
osnovnite.Are i da otgovorish. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|