Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
moulder6

|
Пуснато на: Пет Юни 26, 2009 5:13 pm Заглавие: The 6th Sense |
|
|
Първия ми пост в секцията.
Започнато 2006 година с 3ds max 9, завършено днес с max 2010. Рендерирано с ментал рей.
Текстурите са рисувани във фотошоп. Всичко е поли моделинг, потурите са скулптвани в zBrush.
Свободна интерпретация базирана на фото-монтаж създаден от добър приятел - фотографа Соня Станкова.
От там идва и несъответствието в мащаба. _________________ Тези, които забравят историята са осъдени да повтарят грешките и. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
moulder6

|
Пуснато на: Съб Юни 27, 2009 3:51 pm Заглавие: |
|
|
var. 1:
Bravo, moulder6, tva e malka krachka, v pravilna posoka...
Po-dobre bi stanalo, ako promenish ****, ili ****... Ako porabotish malko varhu **** _________________ Тези, които забравят историята са осъдени да повтарят грешките и. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
moulder6

|
Пуснато на: Съб Юни 27, 2009 3:56 pm Заглавие: |
|
|
Вар. 2:
Стига си спамил с некадърните си и посредствени визуализацийки... Смени си попрището, време е! От теб 3Д-ец не става!
Към модераторите: Моля да бъда извинен за предния пост, на шлиокавица... Няма да се повтори! _________________ Тези, които забравят историята са осъдени да повтарят грешките и. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Чет Юли 02, 2009 7:16 pm Заглавие: |
|
|
готино е станало ,
има какво още да се желае , но даваи следващия проект _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
moulder6

|
Пуснато на: Чет Юли 02, 2009 9:06 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря, Хичкок. Ще бъда адски благодарен, ако споделиш малко опит по повод на sub surface scattering материалите! (Аз лично мисля, че именно там е един от най-сериозните ми проблеми в този конкретен случай.) Фен съм ти, и е вярно, че ти правиш сериозна реклама на zBbrush с работите си! _________________ Тези, които забравят историята са осъдени да повтарят грешките и. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|