Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Вто Юни 30, 2009 10:38 pm Заглавие: zbrush |
|
|
збръша е най-тъпат аи безмиселна програма правена някога по-големо лайно от тая програм няма , жалко че съм се прецакал още на времето да работа с подобен лаинян софтуер който мисли да я учи да не се занимава да пукнат тия кадето са измислили такъв боклучив софтуер който само гърми и се бъгва
мерси за вниманието _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Вто Юни 30, 2009 10:54 pm Заглавие: |
|
|
corel draw ? _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Юни 30, 2009 11:00 pm Заглавие: |
|
|
много е яко че е в обяви.
скъсах се от хилешш _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
magibox

|
Пуснато на: Вто Юни 30, 2009 11:52 pm Заглавие: |
|
|
Абе..незнам..като гледам кво дялкаш с Z-то си е точно реклама за тях.Кажи кво друго ше почваш да се преориентираме начинаещите _________________ Peek-a-boo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 9:53 am Заглавие: |
|
|
Мамка му точно го инсталирах... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 10:31 am Заглавие: |
|
|
Аз го имам ама само за единия имидж на 3D артист ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 10:41 am Заглавие: |
|
|
извинявам се тая тема требваше да е в оплаквания но от яд и прибързаност без да искам съм я пуснал тук , взимам си думите назад збруш е прекрасен софтуер изпълнен с любов и хубави моменти :)
и все пак не се занимаваите с тая простотия :) _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 10:45 am Заглавие: |
|
|
То не, че не е вярно Г-н Хичкок, но каква е алтернативата? :-/ _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dx
|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 10:46 am Заглавие: |
|
|
Bio написа: | много е яко че е в обяви.
скъсах се от хилешш |
И аз така:)
Ама не разбрах какво му е на бруша, какво точно е станало |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 10:59 am Заглавие: |
|
|
ами постояно крашва , аз на та програма работя на фотосинтеза секи път като сеифам или права нещо се моля само и само да не крашне .. от уй.ндоулса ли ми е че е ХиксПЕ 64 а не виста , в4ера се бех изнервил много правех си нещо и както обикновено се заплеснах и забравих да сеифна и в един прекрасен мометн давам саве ас и оп краш .. напрао като вида това съобщение по време на сеиф каточели некои в гъза ми бръква .. и така станах ударих един крак на ПЦ-то фърлих таблета на земята и немаше на кой да се опла4а и затова писах тука ..
те тва е .. извинявам се за рАкописа :)
иначе алтернатива няма засега .. аз са пак си бачкам с збруш днес още не е крашнал и започвам да се привързвам пак към него . ще видим до кога ще е тва ... _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 11:42 am Заглавие: |
|
|
В понеделника и аз гръмнах по абсолютно същия начин .. + че бях се отнесъл и не бях сеивал близо час :] .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dx
|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 12:18 pm Заглавие: |
|
|
Гадна работа е така.
И аз съм с ХиксПЕ 64, но до сега само два пъти ми се е случвало подобно нещо, да не се хваля да не почне и моя така да забива.
Предполагам, защото работя с доста по-малки обекти, гледам всичко да ми е раздробено на части - вярно е, че е по пипкаво, но е доста по-леко за обработка.
Друго, което съм забелязал е, че при по продължителна работа и при зареждане на много алфи, маткапи и четки програмата става доста тромава, затова гледам да не товаря много неща в нея а, ако го направя просто рестартирам програмата.
Имаше и някакъв QuickSave плъгин, но чесно да си кажа не съм пробвал дали работи нормално. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 1:11 pm Заглавие: |
|
|
dx да става мн тромаво като заредиш мн текстури алфи и модели , мен само 1 нещо ми е мн страно защо неможе да се трият текстури или алфи от памета ? смисъл като заредя 4-5 текстури и искам да ползвам само 1 от тях другите си седят и си тежат на рамта няма начин да се даде делит на текстури или цели модели само с иницилизиране става да си изчисти моделите но текстурите пак си стоят що за простотия , ако някой знае нещо по въпроса да каже ? _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dx
|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 2:45 pm Заглавие: |
|
|
И мен това доста ме дразни, наистина си е голяма простотия |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 2:48 pm Заглавие: |
|
|
най вероятно се копират в папка в бръша и могат да се трият от там. ако не е така то поне със сигурност има файл който да ги съхранява в себе си. не е трудно да се открие файл който нараства.
съответно може човек да си ги събира тези файлове в различните им етапи.
не съм много в бръша но като ми остане време ще се поразровя _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 3:13 pm Заглавие: |
|
|
абе за 3дмакс нема ли да го има тва GoZ ? :) _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shmud
|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 3:30 pm Заглавие: |
|
|
A, 3дмакс какво е? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 5:23 pm Заглавие: |
|
|
shmud написа: | A, 3дмакс какво е? |
тва кадето те храни :) _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|