Graphilla.com :: Преглед на тема - Имам една молба...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Имам една молба...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Юли 09, 2009 10:51 am    Заглавие: Имам една молба... Отговорете с цитат

Може ли някой да провери какви са цените на Polaroid касети x10, х20 ...kakвито модели има тук в този магазин?

София,на бул. "Мадрид"/между бул. "Е.Георгиев" и Подуене/ в посока Подуене отляво има голям фотоцентър на един ъгъл.

Предварително благодаря на всеки за услугата. Ако някой знае другаде където се продават консумативи за моментални снимки ще съм благодарен да сподели.
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Юли 09, 2009 2:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да уточня, става въпрос за полароидни снимки които са по 10 в кутия и за моментални снимки

Обикновено са в такива кутии...
kalvera

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Юли 09, 2009 6:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

10 бр. 20 лв. - имат една кутийка :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети