LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Юли 13, 2009 4:55 pm Заглавие: 350 kg. железа за продаване |
|
|
Kawasaki VN 1500 Mean Streak P1 2002
Сухите ТТ данни са следните:
Двигател: V2, 4 такта
Кубатура: 1470.00 кубични сантиметра /89.70 кубични инча/
Скоростна кутия: 5 степенна
Горивна система: EFI /electronic fuel injection/ Инжекцион
Стартер: Електрически
Предни спирачки: 2 броя 320 мм вентилирани дискове с 2 6-бутални апарата Tokico /Същата спирачна система се ползва и на ZX12R/
Задни спирачки: 1 брой 300 мм вентилиран диск е 4 бутален апарат Tokico
Капацитет на резервоара: 17 литра /Разхода е около 8-9 на 100 в зависимост от начина на каране/
- Тунинг:
TFI - Това е нещо като Power Commander, ама малко по-умно, та не се нуждае от мапване.
Hard Krome Shot Gun Exhaust Sistem
Forcewinder Air Kit with K&N Filter
Progressive Suspension Lowering Kit
Küryakyn Front & Rear Turn Signals
Hellrisers 1,5 inches Drag Bar
Küryakyn ISO Grips
Pro One Ring on Fire Mirrors
Landaw Engine Guard
Custom Rear Fender
Show Chrome Rear Brake Cover
Black Pearl Pantjob
и прочие дреболии. Всеки момент очаквам да пристигнат и нови /custom/ пасажерски стъпенки, както и капаци за предните спирачни апарати на Show Chrome.
- Аларма с имобилайзер. За съжаление не помня марката, беше някаква италианска, произведана в Корея. Ключа за палене е премахнат и мотора пали само при наличие на имобилайзера.
Получавате и 2-те дистанционни на алармата.
- Заедно с мотора вървят и:
Катинар Abus Victory X-plus с 2 ключа и карта
Küryakyn Hipercharger Pro за модела, в началото на сезона го смених с Forcewinder-а
Резервен K&N Filter за Forcewinder-а
3 броя маслени филтри Hiflo
и разни други дребни неща, които така и не съм намерил за нужно да монтирам.
--------------------------------------------------------------------
Мотора е произведен 2002-ра година в Япония. Първата му регистрация е 2003 в Powell, Wyoming, на името ма Mike Bently.
Купих го от него през декември 2005-та, мисля че още пазя копие от Американския му талон и договора, ако е важно за някого. Регистриран е в България през май 2006-та.
Когато го купих беше на 3 561 мили, сега е на 16 197 мили, или 26 066 километра, които са напълно реални, за което мога да се закълна. Не смятам да спирам да го карам, така че тази величина е променлива.
Как е подържан знае всеки, които ме познава, който не ме познава да пита, ще му обясня и ще му кажа къде да отиде да му го потвърдят.
Цената е 14 500 BGN /български лева/ и НЕ подлежи на коментар, пазарлък или примолване. Ориенталските маниери не са ми сред любимите, така, че няма смисъл да си губим времето с надежди за "коментар на място"... отделно не бързам с продажбата и не съм притиснат от нищо.
Разходите по прехвърлянето ще са за моя сметка.
Намира се в София, по точно в Центъра на София и може да се оглежда след предварителна уговорка на телефон 0888373534.
- Дефектите са само козметични и са следните:
Няколко драскотини на Engine Guard-a, причинени от едно изтърване на чакъл с 5 km/h
Няколко драскотини на предния десен "ботуш" и отдолу на аспуха, причинени от испускане в средата на една доволно мокра и хлъзгава автомивка. Тогава май с по-малко от 5 km/h се движех.
Има и още наколко дребни драскотини от камъчета и прочие екстри, намиращи се по българските пътища.
Причината за продажба са плановете ми да се сдобия с Harley-Davidson Dyna FXDF Fat Bob 2009
Бартер, забелязвам, че напоследък е модерно, е възможен единствено и само за Harley-Davidson Dyna FXDF Fat Bob 2009 EU Edition, на по-малко от 3000 км в напълно stock състояние... естествено с доплащане от моя страна.
Накратко:
Kawasaki VN 1500 Mean Streak P1 2002
Цена: 14 500 BGN
Телефон за контакти: 0888373534
Име: Стефан
Благодаря за вниманието, ако някой има въпроси, да не се срамува да ги зададе тук, или както иначе сметне за добре. _________________ V2&V8 forever |
|