Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне, обсъждане на уеб дизайн-и и темплейти за Друпал

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне, обсъждане на уеб дизайн-и и темплейти за Друпал

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
svetlios

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Съб Юни 26, 2010 3:47 pm    Заглавие: Представяне, обсъждане на уеб дизайн-и и темплейти за Друпал Отговорете с цитат

Здравейте,
Като професионалисти в уеб дизайна искам да обсъдя с вас една своя идея. Стремежа ми е да направя теми за Друпал от вашите чудесни дизайни :) - в другите CMS познати като темплейти. Аз не съм професионален дизайнер, занимавал съм се с това, но не ми е силната страна. Затова се обръщам за професионален съвет. По желание на дизайнера, дизайна му може да бъде за платена или безплатна тема-темплейт.

Все още обмислям схемата, ще се радвам да чуя предложения, и критики също. Имам започнат сайт за този проект. Сайта е замислен като място за събиране, оценка и избор, и разпространение на теми и дизайни за Друпал. Може да се види http://drupalninja.eu.

Успех на всички нас :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
kapitana!

Местожителство: OC Оrange County

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2010 4:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а какво е това друпал?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
svetlios

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2010 4:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Система за управление на съдържанието (CMS)

Кратко забавно клипче, отговор на въпроса

http://razni-raboti.com/content/какво-е-това-друпал
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
svetlios

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2010 9:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

малко късно, но прочетох правилата

Благодаря на модераторите, че не са делнали темата
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети