Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Чет Юни 19, 2003 1:39 pm Заглавие: Vray animation probem |
|
|
Imam edna mnogo prosta scena - kutia s kapak koiato se wratka pred kamerata. Iskam da rendwam animaciata s Global Illumination na Vray-a. Obache kakwoto i da prawia s nastroikite winagi kartinata wri.
Veche se chudia kak e vazmojno izobshto da se polzwa global illumination za animacia, pri polojenie che za edna super elementarna scena nishto ne se poluchawa, kolkoto i da se macha.
Ako niakoi znae valshebnata kombinacia ot nastroiki na Vray-a mnogo shte se radwam ako mi ia izprati... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reverned

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2003 8:42 am Заглавие: |
|
|
Priqelu, za Vray-a da ne sym 4uli gyk! Twa e edintwenata adekwatna alterntiwa za GI w animacita, to4o s poradipreoolqwanto na "wrq6tite" artefakti s edin welik "irradiance maping". Wsy6tnost towa e i otgowora na wyprosa ti. Move6 da postigne6 gladyk,interpoliran rezult i s po-niski nastojki, no kak stawa towa 6te pro4ete6 sam na:
http://www.vrayrender.com/stuff/PMapTutorial/
Nadqwam se da ti yde ot polza. Uspeh! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2003 12:24 pm Заглавие: |
|
|
1000 blagodarnosti.
Vray-a sam go polzwal do sega samo za statichni kartinki i se sprawia perfektno(stawa vapros za global illumination). Obache za animacia - mnogo se precakwaha neshtata. Kato se pouswobodia shte se zanimaia po obstino s titoriala deto mi go prati i shte se boria s problema. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chrom

Регистриран на: 13 Ное 2002 Мнения: 180 Местожителство: Edmonton AB
|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2003 9:56 pm Заглавие: |
|
|
ako polzvash warez versia na vray tva ti e problema.Flickeringa she si ostane.Drupni si demoto i viz che niama da go ima.
no moze i da gresha:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|