| Предишната тема :: Следващата тема   | 

| Автор | 
		Съобщение | 

George The Archexecutor

Регистриран на: 25 Авг 2003 Мнения: 32 Местожителство: Soll das Ihnen irgendwas bedeuten?
  | 
		 | 

| Върнете се в началото | 
		 | 

| 

velinov

| 

Пуснато на: Пон Авг 17, 2009 9:34 am    Заглавие: Re: Георги Вълчев - Archexecutor (Return of the N00b) | 
				     | 

| 

| George The Archexecutor написа: | 	 		  Third time's the charm!

С последната картина участвам в конкурса на CA.org Newborn- завършена е преди две седмици. | 	  

Пускай си картинките с тагове [img]link[/img]! | 

| 

| 

| 

George The Archexecutor

Регистриран на: 25 Авг 2003 Мнения: 32 Местожителство: Soll das Ihnen irgendwas bedeuten?
  | 

Пуснато на: Пон Авг 17, 2009 2:07 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

Просто са малко широкички за тагове и не искам да ми се разврещи някой, че го мързи да скролва, за да чете текста ;) _________________ Ars adeo latet arte sua. | 

| 

| 

| 

George The Archexecutor

| 

Пуснато на: Вто Авг 18, 2009 4:11 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

Специални благодарности на Велинов, че забеляза темичката ми. Интересно ми е, обаче, да чуя някое и друго мнение, особено от хората, станали свидетели на предишните ми два опита в този раздел. ;) _________________ Ars adeo latet arte sua. | 

| 

| 

| 

maceman nightWoWalker

| 

Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 10:40 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

отделяш голямо внимание на детайла, без да следиш цялостно композицията.... 

а там където имаш масовка- няма композиция ....

фигурите са ти като колаж от различни рисунки, няма център и развитие около него... 

отделно детайлите са ти с различна големина- някъде си дълбал до самозабравяне, а на други места си удрял с баданарката - колкото да има нещо.... 

много от елементите които си цъкал са излишни- не е нужно навсякъде да е еднаква разработаката, оставяй места които зрителя да "довършва " сам.....

повечето от типажите ти са като излезнали от детски книжки, докато други гонят известен реализъм- сложени едни до други те просто се конкурират на различни нива и си пречат взаимно....

имаш и хубави моменти, но ще ти ги спестя докато не оправиш всичко останало :) _________________ ... gief more epix ... | 

| 

| 

| 

George The Archexecutor

| 

Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 11:29 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

Приемам критиката напълно :) Лошото е, че доста от нещата, които си посочил, са ми известни, а все още не съм успял да си променя навиците и мисленето, за да ги избегна. 

Още практика явно. Още! :'D _________________ Ars adeo latet arte sua. | 

| 

| 

| 

George The Archexecutor

| 

Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 11:48 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

А, и благодаря за вниманието! :D _________________ Ars adeo latet arte sua. | 

| 

| 

| 

DR2 Paladin's Death

| 

Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 1:43 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

в допълнение... стилизацията и концепта на керакетрите ти е най-слабото нещо в работите ти... 

1. изобщо не е ясно тука феникът кое какво е по него каде отива и пр. 

2. лицето и косата са доста недомислени при положение че си отделил много повече внимание на други места... 

3. според мен ти е най слабо като представяне... и това лице отново с дупки вместо очи и черна линия да подчертае скулата...

4. можело е да стане ама мие прекалено стерилно като пипане..

5. това което каза мейсмъна и в допълнение.. пипъл си някакви детайли които всъщност не стоят убедително. объркана перспектива и претрупана композиция.. в цялата тая мешавица някъде е заминала въздушна перспектива и чуството за пространство. Навремето и аз много се кефех на рефлекси по обемите... това работи но при теб с толкова много детайл ти надробява изображението...

Успех ти желая! Много работа и ще се получат нещата! Виждам че имаш желание тъй че негативни коментари не би трябвало да те откажат... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,

Reject the system dictating the norms | 

| 

| 

| 

George The Archexecutor

| 

Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 3:10 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

Благодаря :) Следващият път- по-добре! :) _________________ Ars adeo latet arte sua. | 

| 

| 

| 

|