Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
hristov2256
|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 12:21 pm Заглавие: Въпрос за печатане |
|
|
Не съм много запознат с методите на дизайнерите/печатарите. Майка ми ме помоли да сглобя нова визитка. Не е перфектна, ще служи само за пример. Но не е това въпроса. Визитката (долу) искам да я сложа (по време на печат) на хартия-хамелеон. Обаче, оригиналната визитка, която я отварям с CorelDraw-a като я места става прозрачна (по моята логика мога да я сложа където искам), докато тази (която е правена на фотошопа, заради четката) е на бял фон, тоест не е прозрачна. Та как мога (в друг формат ли да сейв) или просто трябва да се направи в Илюстратора?
Нямам си понятие от тази работа, та ако нещо не сте разбрали...питайте ще се опитам пак да обясна. Благодаря предварително.
 _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 12:29 pm Заглавие: |
|
|
Ти нали се сещаш, че бялото е празно място без мастило?
Тоест хартията "под бялото" ще си избие.
Ако четката ти е сива (на бяло фон) ще излезе и сива на хартията върху цвета на хартията а не на бяло. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 12:36 pm Заглавие: |
|
|
Значи ако го сложа на жълта хартия - синьото ще си остане заедно с всички други елементи, включително логото (което е бяло) ? _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 12:38 pm Заглавие: |
|
|
оп за логото се обърках, значи всички бяло ще промени цвета си спрямо хартията ? _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 1:09 pm Заглавие: |
|
|
уфффф, защо се занимавате с неща, които са ви мътна индия. дай да ти я оправя, че ще стане по- бързо. и да, бялото ще е цветът на хартията. pavel@integral.bg _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 1:12 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за предложението, но ники вече ми обясни как стават нещата. _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 1:38 pm Заглавие: |
|
|
Явно е адски зает щом не ти е предложил да ти я спретне :)))))). ОК. и не забравяй отстъпите от ножа и да пуснеш на живо ;) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 1:48 pm Заглавие: |
|
|
Ще я пусна определено. Не е въпроса някой друг да ми свърши работата. Трябва да се науча, защото утре може да ми потрябва за моите визитки :))) _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 2:05 pm Заглавие: |
|
|
hristov2256 написа: | Ще я пусна определено. Не е въпроса някой друг да ми свърши работата. Трябва да се науча, защото утре може да ми потрябва за моите визитки :))) |
ОК :))))))))))) успех, обмисли хартията все пак, и имасх ли сиво - по- добре Pantone или вкарай леко синичко _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Нед Авг 23, 2009 5:38 pm Заглавие: |
|
|
Ето и първите, които излязоха на бял свят :)
Хартията е "перла"
В близък план
Ето ги визитките на всички хора в екипа на едно място
Как изглежда и на слънце
 _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пон Авг 24, 2009 12:58 am Заглавие: |
|
|
От снимката ли е, или вълната трансперентната са и орязани светлите стойности? _________________ minimiro.com
whitewater |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Пон Авг 24, 2009 10:59 am Заглавие: |
|
|
От снимката :) _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rostislav

|
Пуснато на: Пон Авг 24, 2009 4:12 pm Заглавие: |
|
|
Трудна работа е да направиш визитка. _________________ :) |
|
Върнете се в началото |