Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2010 5:59 pm Заглавие: Да споделя.. |
|
|
че снимането на деца е ужасно нещо, никога не съм предполагал че ще е толкова ръбесто. Преди да замина за Полша нашият шофйор ме помоли да му снимам децата. Две близначета, от индия, който осиновиха с жена си наскоро.... живот какво да се прави... а те между другото не са хинду а Sikh.
между другото за първи път работя с деца и не очаквах да бъде толкоз трудно. _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2010 6:33 pm Заглавие: |
|
|
Снимките са готски. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2010 8:14 pm Заглавие: |
|
|
№5 _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2010 9:05 am Заглавие: |
|
|
малко са ми статични, иначе са хубавки и си носят твоя почерк, вярно е, деца се снимат адски трудно _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2010 11:41 am Заглавие: |
|
|
Аз мисля, че си се справил съвсем добре. :-) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2010 5:41 pm Заглавие: |
|
|
аз лично мразя да снимам на такава светлина... още повече детски портрети...
въпреки това тези с басейна ми харесват... 5тия кадър най-вече. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Съб Юли 24, 2010 1:10 am Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Аз мисля, че си се справил съвсем добре. :-) |
Ооо мастър, благодарско ;)
А иначе не знам може би децата бяха нещо не особено свикнали със цялата ситуация и начин на живот тука. Те бяха на по малко от 2 месеца със новото си семейство, мисълта ми е че може би ако бяха деца родени и израсли до тази възраст тука, може би, щеше да е по друга ситуацията и начина по който се държат пред камерата. Те по принцип нямаха никакъв интерес да бъдат снимани затова и по едно време, като видях че момчето се заигра с този маркуч, предложих на Перминда да опънеме този басейн и да ги оставиме да си играят. А и се прецаках по отношение на нещата който взех със себе си, оказа се че имах рамката и скобата за един скай панел 1 по 1 метър а не бях взел дифузера та затова и начина по който си мислех предварително да подходя със светлината се промени. Но и по принцип никога не ги бях виждал преди децата или пък местото където живее семейството, така че ще си позволя да се извиня и да кажа че до известна степен импровизирах ;) _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|