Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 4:56 pm Заглавие: Сцени от няколко събития |
|
|
Започвам с последната сватба която току що приключих вече, времето беше създарма, кадрите са малко поразбъркани, в смисъл не в последователноста в която протече събитието, тъй като са доста снимките.
По нататъка ще пусна още неща от други две събития.
Through Her Eyes
... za sega toa ;) _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 5:38 pm Заглавие: |
|
|
Вътрешните кадри от сватбата са мега! Пак си сложил доста повече кадри, но това не ме притеснява в случая на фона на толкова силни.
Моят истински коментар обаче е - сега, като умен човек, се разбираш с някой мощен уеб-дизайнер да ти направи един сайт само за сватбена фотография, развиваш SEO, пращаш реклами и портфолио където трябва и Lets ROCK, Baby! Ако искаш време за това - мини на part-time в работа, няма да е голяма загуба, а инвестицията си заслужава. Спокойно мога да ти го напиша в скайп, но мисля тук повече хора ще те уверят в това. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MissMims

Регистриран на: 20 Юли 2007 Мнения: 152 Местожителство: sofia/bourgas
|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 7:34 pm Заглавие: |
|
|
мнооооого яки, ето това ми трябва, за да знам, че има хора, които разбират от сватбена фотография...щото масово всичко е повър.
Има само два които са ми много изкусветно блърнати(на вохда на църквата и като ги замерят с листа от рози да кажем ако съм познала) и леееко не ми харесват, обаче наистина на фона на останалите силни всичко е ток и жица. Евала :) _________________ And me, I still believe in paradise. But now at least I know its not some place you can look for, cause its not where you go. Its how you feel for a moment in your life when you'rе apart of something, and if you find that moment... it lasts forever... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 8:10 pm Заглавие: |
|
|
Има кадри които много ми допадат и такива които не ги намирам за интересни и не помагат с нищо да вникна в събитието. Виждам Clarity ефекта е адски актуален и го ползваш на кадрите които смяташ, че могат да го понесат, но мисля е карайно неблагоприятен за сватбени кадри. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 10:19 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за коментарите, принципно тази сватба беше по трудна за снимане, блъровете обикновено ги ползвам когато нещо не е наред със самият кадър, а имено когато им хвърляха цветя и конфети, тъй като ползвах две осветителни тела, едното беше светкавица която беше прикрепена за стойка и чадър която жена ми държеше от моята дясна страна, и една светкавица на камерата която ч ползвах като мастърт и лек фил, обаче нещо ме изловиха много тез канонските техники, точно в този момент не знам каде беше точно грешката мастърът или слейвът, обаче основното осветително тяло не се задейства, в този момент така съжалявах че навремето си продадох пектуизърдите.
Но както и да е, много ме притесняваше и времето особено като заваля, а в момента застраховката за оборудването ми не беше в сила, бе много стрес с тези сватби и техники....... но най големият е ако си заберете жената за асистент ;)))))))
Та, в тази тема ще последват както казах още няколко сценки, едната е със Сръбски привкус и доста ракия ;) _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Пет Сеп 25, 2009 1:09 am Заглавие: |
|
|
Ракиена ситуация, само забележете как старият гявол е в центъра на всяка ракиена отпивка, Алекс ми приател от работата родители сърби, жена му Кърли тя си е англичанка(готини хора)
Първа ракиена сцена ;) (има и друга)
заговорът ;
жертвата
Ракиена сцена 2
замисълът
наздраве
 _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Сеп 25, 2009 2:54 am Заглавие: |
|
|
Знаеш ли, тази втората сватба - като фотография на сватба си е повече от прилично изпълнение, обаче след тази от първия постинг.... бледнее, много бледнее. Това е част от промяната с напредването - всички очакват от теб всяка следваща серия кадри да е по-добра от предишните :)
И друго - много снимки пускаш, очите се уморяват, вниманието се притъпява... така рискуваш хубавите кадри да бъдат пропуснати от бързия скрол. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Сеп 25, 2009 2:11 pm Заглавие: |
|
|
дам, снупа само верни неща казва
не ни разказвай цялата сватба, дай само Кадрите
ако окастриш 1/3 пак остават достатъчно, за да бъдат навързани като 1 събитие
акордеонистът и рошавото хлапе ме грабнаха
и снимката над масите
и абе има и още :)
ракийката е била люта :) _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|