Graphilla.com :: Преглед на тема - Rage

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Rage

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mort1eg

МнениеПуснато на: Пон Юни 23, 2003 5:31 pm    Заглавие: Rage Отговорете с цитат

Eto edno lice, koeto nahvurlqh za 20-30 minuti, poneje otdavna ne bqh risuval s moliv. Draskah do s HB, ama mu namalih gamata. 10x na Bile i Morgoth za vduhnovenieto i ideqta ;)

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Юни 23, 2003 5:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a nie deto ne mogem da vigdame free.techno-link.com ???
:(((((((((((
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
OPREV

МнениеПуснато на: Пон Юни 23, 2003 5:51 pm    Заглавие: . Отговорете с цитат

Ami dobro e ima sustoqnie , koeto e dobre.
Sega kakto e na tozi etap pre spokoino mojesh da mu vkarash malko svetlinka (blqsuci).I si misleh 4e mojesh da vkarash edni otblqsuci za o4i ili puk napravo mojesh da si razrabotish edni :)
Ina4e sega ako bqh az bih vkaral malko svetlina v nosa i na bradi4kata kakto i na dvete skuli.
I mi se struva 4e uhoto ot svetlata strana mnogo si go pre4ernil ama tva ne e problem :)
Ina4e pak ti kazvam kefi me ima sustoqnie pi4a :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Пон Юни 23, 2003 5:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

piks написа:
a nie deto ne mogem da vigdame free.techno-link.com ???
:(((((((((((

давай душа:)
http://efk.cult.bg/RagerFace.jpg
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mort1eg

МнениеПуснато на: Пон Юни 23, 2003 6:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Oprev, ако му сложа очи ще се загубят чувството и сгърчената гримаса, а това е най-важно.Сянка трябва да си е там. А и това е ей така, затова няма да се занимавам с него.....

Още светлина на брадичката и скулите?!?! Не, проблема е, че с тия маркери съм отвикнал от молива...
Върнете се в началото
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Пон Юни 23, 2003 6:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ух, имаш късмет, Фотошопът заби и замина овърпейнта :)
Мене ако питаш доста е разкривеничко и не се оправдавай с изкривената физиономия :) Пусни линийки през центровете на формите - там дето се срещат веждите, върха на носа, средата на устните и зъбите, на брадичката.. па за ушите да не говорим, я го завърти цялото да стане право и гледай драма :) Горе вдясно черепът също е с тежка цицина...
Иначе много си го намазал, остави беличко някъде, сега е едно нематериално, може и някой рефлекс да сложиш (ти си сложил баш където не трябва, в долната част на носа та седи изрязан)
А тъмната част как си я защрихил, думи нямам, все едно кошница е плетена, по-добре щриховай по формата, хем ще е по-ясна, хем ще е по-подредено (щото в такава рисунка няма смисъл да правиш кой знае какви стилови чудеса)
Брадичката изглежда доста криво защото има там едни тъмни щрихи, които все едно (знам ли какво си искал да направиш! :) маркират трапчинка в средата :) Носът е доста разбит, не се разбират особено отделните форми, ноздрите ги засенчи както подобава -> различно от основата :)
Ох, чай си поема дъх :РРР
Върнете се в началото
mort1eg

МнениеПуснато на: Пон Юни 23, 2003 6:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз решавам да си подраскам, а нашия полубог на двуизмерния рисунък веднага скочи :)
Баси, Морг, няма да се занимавам с глупости. Добре, че имам късмети не съм ти загубил времето :))). А тоя "кошничния" щрих така ме кефи, че не се сдържам. Точно затова го пуснах в "за Всеки", щото не е насериозно и е лейм. Ама ще имам предвид всичко това, за в бъдеще, и без това лицата са ми може би единствения останала сериозна трудност от анатомията.

ПП. Да, има трапчинка на брадичката ;)

ППП. Ако не сте забелязали, носа е толкова крив, че сякаш се опитва да подуши какво има зад дясното ухо ;)
Върнете се в началото
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Пон Юни 23, 2003 6:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Бе гледай, точно това е сериозна работа, която си струва да се коментира, защото е рисувана на един дъх, на прима виста и веднага се вижда какво не е наред и къде трябва да се работи. Вижда се къде обръщаш повече внимание и къде не, кое е по-важно за тебе и кое не толкова, вижда се коя форма ти е ясна и коя не и т.н. :)
На твое място бих рисувал много такива неща ;)
Върнете се в началото
mort1eg

МнениеПуснато на: Пон Юни 23, 2003 6:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми хубу. Аз и без тва се бях наканил :) А, да...добро оправдание ли е "Нямах гумичка"? Щото аз наистина нямах :/
Върнете се в началото
Soul)S(urvivor

Местожителство: The Edge

МнениеПуснато на: Вто Юни 24, 2003 3:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Abe ima ideq i to ne losha,ama naistina malko tumno e izlezlo i naistina
vse edno si risuval s markerite ama e dobre.Puk i sa ti si pi4 i sha me raz-
beresh.Abe az kvo sum trugnal da davam mneniq kato oshte ne sum per-
fekcionist.Kato za purvo hvashtane na moliv ot mnogo vreme e dobre.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети