Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Morty

|
Пуснато на: Пет Апр 03, 2009 9:03 pm Заглавие: fuck book |
|
|
Мамка му, отврат е ...... аз, че съм малоумен, малоумен съм, ма тва е идиотщина ...... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Пет Апр 03, 2009 9:05 pm Заглавие: |
|
|
За фейсбуц ли говориш :) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Апр 04, 2009 12:22 pm Заглавие: |
|
|
и мен не ме кефи!!! фейкбука-а _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Съб Апр 04, 2009 7:43 pm Заглавие: |
|
|
Гигантска загубия на време ако питат мен :))) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
manolchev

|
Пуснато на: Съб Апр 04, 2009 8:45 pm Заглавие: |
|
|
Мен пък ме радва, защото мога да си гледам дейли сеир от България :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Съб Апр 04, 2009 9:01 pm Заглавие: |
|
|
За мен пък е начин да поддържам връзка с приятели, съученици и колеги, пръснати по целия свят, всички на едно място. Освен всичко, често е смешно и забавно. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Апр 06, 2009 1:39 pm Заглавие: |
|
|
фък ол комюнити сайтс
изключая добрите стари форуми _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Апр 06, 2009 1:51 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | За мен пък е начин да поддържам връзка с приятели, съученици и колеги, пръснати по целия свят, всички на едно място. Освен всичко, често е смешно и забавно. |
Напълно съм съгласен със Сумо - не разбирам хората, които губят по тези сайтове време в онлайн-игри, анкети и т.н., но е много полезен инструмент да не губиш дирите на много хора, с които инак рядко ще се засечеш онлайн и още по-рядко физически. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пон Апр 06, 2009 9:10 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | ...но е много полезен инструмент да не губиш дирите на много хора, с които инак рядко ще се засечеш онлайн и още по-рядко физически. |
Скайп, айсикю, мирка вършат същата работа и при това много по лесно и бързо, ако говорим само за връзка с някого де. Смятам, че всеки си избира това което най му пасва. Според мен фейс бук е по скоро глезотия, зарибявка с една камара отвличащи неща от чистата комуникация! Мода... _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Апр 06, 2009 9:58 pm Заглавие: |
|
|
Нема Брусли, нема Джетли, нема Джекичан, Тони Джаа е врахта! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пон Апр 06, 2009 11:39 pm Заглавие: |
|
|
Viktor M. написа: | Скайп, айсикю, мирка вършат същата работа |
Но там няма да разбереш, че Пенчо ще яде боб утре и няма да видиш снимките от снощния запой на Генчо. Освен ако не питаш. :))) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dekster
|
Пуснато на: Вто Апр 07, 2009 1:54 am Заглавие: |
|
|
загуба на време. да разглеждам някви снимки. А за хората дет отдавна не съм ги виждал, вече тъй или иначе почти не се сещам за тях- за кво да поддържам връзка _________________ "Да имахме жени..."
"Зверове" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Вто Апр 07, 2009 9:57 am Заглавие: |
|
|
Ако си събера всичките минути прекарано време по тъпи сайтове, форуми, геймърски истории и чат, разделя го на 2 и после от него извадя поне 1 година и оползотворя това време да рисувам, уча някакви работи, например английски, сега щях да съм ебаси и изрода. Да ама не съм защото съм си загубил времето с глупости. Тъпото е, че продължавам да го правя.
Или просто да обръщам повече внимание на детето ми.
Направо искрено ме учудва как например човек кара като луд, с възможност да се претрепе някъде, за да спести от 2-5 минути, щото повече не могат да се спестят в тия задръствания. И после губи толкова време за глупости...
Ама това си е лично мнение де... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Апр 07, 2009 10:49 am Заглавие: |
|
|
Аз па нещо се вбесих на българския вариант на фъкбука - НЕТЛОГ - доколкото знам - недоносче на видната наша уеб-специалистка жюстин...
След като получих "покана" по мейла да разгледам профил-а на познат, ама първо трябвало да се регистрирам разбираш ли... отебах ги... след седмица получих "напомняне" и то с ГОЛЕМИ ЧЕРВЕНИ БУКВИ??? WTF бе?
като кликнах на линка, че не желая повече писма от тях ми излезе следното съобщение:
'ххх@ххх.цом' успешно е добавен към черния списък с e-mail адреси.
Вече няма да получавате покани от ваши приятели, роднини или други потребители чрез Netlog. Всякаква друга комуникация по e-mail посредством Netlog също ще бъде блокирана.
да ви еба мамата нещастна, отворковци... кви черни списъци, кви пет лева бе? вместо да се извинят за спама и причинените неудобства, както се прави цивилизовано - тия с черни списъци се занимават...
бахти изперкалата работа :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Вто Апр 07, 2009 10:51 am Заглавие: |
|
|
Мдам и аз доста време си губя с тези неща, но като цяло според мен няма как през цялото време човек да върши нещо смислено :) има как де, но аз поне не мога да издържа повече от седмица без да си почина. а относно бук-а аз също го ползвам за контакти главно. преди се бях зарибил и по някакви игри (скрабъл примерно), но спрях да ги играя вече...
иначе имам сестра в щатите, която може да я видя веднъж годишно в най-добрия случай, а може и не.. таа нея не съм я виждал отдавна и няма смисъл да поддържаме връзка.. също с един от най-добрите ми френдове, който е във варна, няма смисъл да поддържаме връзка.. _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Апр 07, 2009 11:23 am Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | Аз па нещо се вбесих на българския вариант на фъкбука - НЕТЛОГ - доколкото знам - недоносче на видната наша уеб-специалистка жюстин...
След като получих "покана" по мейла да разгледам профил-а на познат, ама първо трябвало да се регистрирам разбираш ли... отебах ги... след седмица получих "напомняне" и то с ГОЛЕМИ ЧЕРВЕНИ БУКВИ??? WTF бе?
като кликнах на линка, че не желая повече писма от тях ми излезе следното съобщение:
Вече няма да получавате покани от ваши приятели, роднини или други потребители чрез Netlog. Всякаква друга комуникация по e-mail посредством Netlog също ще бъде блокирана.
да ви еба мамата нещастна, отворковци... кви черни списъци, кви пет лева бе? вместо да се извинят за спама и причинените неудобства, както се прави цивилизовано - тия с черни списъци се занимават...
Тва както го казваш ми иде да им тегла една П....... в. е............. м........ на в.. и ц......... в. до 9.. к........... у ......
мноу ме дразнат такива _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Вто Апр 07, 2009 11:26 am Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | Аз па нещо се вбесих на българския вариант на фъкбука - НЕТЛОГ - доколкото знам - недоносче на видната наша уеб-специалистка жюстин...
ебахти наглеците ... направо си плачат да платиш на некой да им хакне тъпото комюнити ..
ебаси селските изпълнения _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Апр 07, 2009 11:44 am Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | Ако си събера всичките минути прекарано време по тъпи сайтове, форуми, геймърски истории и чат, разделя го на 2 и после от него извадя поне 1 година и оползотворя това време да рисувам, уча някакви работи, например английски, сега щях да съм ебаси и изрода. Да ама не съм защото съм си загубил времето с глупости. Тъпото е, че продължавам да го правя.
Или просто да обръщам повече внимание на детето ми.
Направо искрено ме учудва как например човек кара като луд, с възможност да се претрепе някъде, за да спести от 2-5 минути, щото повече не могат да се спестят в тия задръствания. И после губи толкова време за глупости...
Ама това си е лично мнение де... |
Мда, човек винаги си мисли, че би използвал "загубеното" време за по-полезни и продуктивни дейности, ама не при всеки се получава. Аз например винаги намирам с какво да заместя дейност, която съм си "забранил" :). Та ако човек е дисциплинирана личност по принцип... ок. Ама тогава тази личност не би "губил" време поначало. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Апр 07, 2009 12:32 pm Заглавие: |
|
|
хухух... ся като чета как съм се разпенил по-горе, ми става смешно... и са чудя що отделяме толкоз много усилия да се нервираме на подобни неща? :))
май и ние сме изперкали, ужасТ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dekster
|
Пуснато на: Вто Апр 07, 2009 12:59 pm Заглавие: |
|
|
за комуникация - скайп
за игри - спортинг бет - когато имам пари де