Graphilla.com :: Преглед на тема - Сцени от няколко събития

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Сцени от няколко събития

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
TETRAGRAMATON

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Нед Сеп 20, 2009 4:56 pm    Заглавие: Сцени от няколко събития Отговорете с цитат

Започвам с последната сватба която току що приключих вече, времето беше създарма, кадрите са малко поразбъркани, в смисъл не в последователноста в която протече събитието, тъй като са доста снимките.
По нататъка ще пусна още неща от други две събития.
Through Her Eyes

... za sega toa ;)
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Нед Сеп 20, 2009 5:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Вътрешните кадри от сватбата са мега! Пак си сложил доста повече кадри, но това не ме притеснява в случая на фона на толкова силни.

Моят истински коментар обаче е - сега, като умен човек, се разбираш с някой мощен уеб-дизайнер да ти направи един сайт само за сватбена фотография, развиваш SEO, пращаш реклами и портфолио където трябва и Lets ROCK, Baby! Ако искаш време за това - мини на part-time в работа, няма да е голяма загуба, а инвестицията си заслужава. Спокойно мога да ти го напиша в скайп, но мисля тук повече хора ще те уверят в това.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
MissMims

Местожителство: sofia/bourgas

МнениеПуснато на: Нед Сеп 20, 2009 7:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мнооооого яки, ето това ми трябва, за да знам, че има хора, които разбират от сватбена фотография...щото масово всичко е повър.
Има само два които са ми много изкусветно блърнати(на вохда на църквата и като ги замерят с листа от рози да кажем ако съм познала) и леееко не ми харесват, обаче наистина на фона на останалите силни всичко е ток и жица. Евала :)
And me, I still believe in paradise. But now at least I know its not some place you can look for, cause its not where you go. Its how you feel for a moment in your life when you'rе apart of something, and if you find that moment... it lasts forever...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Нед Сеп 20, 2009 8:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Има кадри които много ми допадат и такива които не ги намирам за интересни и не помагат с нищо да вникна в събитието. Виждам Clarity ефекта е адски актуален и го ползваш на кадрите които смяташ, че могат да го понесат, но мисля е карайно неблагоприятен за сватбени кадри.
TETRAGRAMATON

МнениеПуснато на: Нед Сеп 20, 2009 10:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за коментарите, принципно тази сватба беше по трудна за снимане, блъровете обикновено ги ползвам когато нещо не е наред със самият кадър, а имено когато им хвърляха цветя и конфети, тъй като ползвах две осветителни тела, едното беше светкавица която беше прикрепена за стойка и чадър която жена ми държеше от моята дясна страна, и една светкавица на камерата която ч ползвах като мастърт и лек фил, обаче нещо ме изловиха много тез канонските техники, точно в този момент не знам каде беше точно грешката мастърът или слейвът, обаче основното осветително тяло не се задейства, в този момент така съжалявах че навремето си продадох пектуизърдите.
Но както и да е, много ме притесняваше и времето особено като заваля, а в момента застраховката за оборудването ми не беше в сила, бе много стрес с тези сватби и техники....... но най големият е ако си заберете жената за асистент ;)))))))
Та, в тази тема ще последват както казах още няколко сценки, едната е със Сръбски привкус и доста ракия ;)
TETRAGRAMATON

МнениеПуснато на: Пет Сеп 25, 2009 1:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ракиена ситуация, само забележете как старият гявол е в центъра на всяка ракиена отпивка, Алекс ми приател от работата родители сърби, жена му Кърли тя си е англичанка(готини хора)
Първа ракиена сцена ;) (има и друга)

заговорът ;

жертвата

Ракиена сцена 2
замисълът

наздраве

snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Пет Сеп 25, 2009 2:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Знаеш ли, тази втората сватба - като фотография на сватба си е повече от прилично изпълнение, обаче след тази от първия постинг.... бледнее, много бледнее. Това е част от промяната с напредването - всички очакват от теб всяка следваща серия кадри да е по-добра от предишните :)

И друго - много снимки пускаш, очите се уморяват, вниманието се притъпява... така рискуваш хубавите кадри да бъдат пропуснати от бързия скрол.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Сеп 25, 2009 2:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

дам, снупа само верни неща казва
не ни разказвай цялата сватба, дай само Кадрите
ако окастриш 1/3 пак остават достатъчно, за да бъдат навързани като 1 събитие

акордеонистът и рошавото хлапе ме грабнаха
и снимката над масите

и абе има и още :)
ракийката е била люта :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети