Graphilla.com :: Преглед на тема - Vray animation probem

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Vray animation probem

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Mutra

Местожителство: sofia-bourgas

МнениеПуснато на: Чет Юни 19, 2003 1:39 pm    Заглавие: Vray animation probem Отговорете с цитат

Imam edna mnogo prosta scena - kutia s kapak koiato se wratka pred kamerata. Iskam da rendwam animaciata s Global Illumination na Vray-a. Obache kakwoto i da prawia s nastroikite winagi kartinata wri.

Veche se chudia kak e vazmojno izobshto da se polzwa global illumination za animacia, pri polojenie che za edna super elementarna scena nishto ne se poluchawa, kolkoto i da se macha.

Ako niakoi znae valshebnata kombinacia ot nastroiki na Vray-a mnogo shte se radwam ako mi ia izprati...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
reverned

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Юни 20, 2003 8:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Priqelu, za Vray-a da ne sym 4uli gyk! Twa e edintwenata adekwatna alterntiwa za GI w animacita, to4o s poradipreoolqwanto na "wrq6tite" artefakti s edin welik "irradiance maping". Wsy6tnost towa e i otgowora na wyprosa ti. Move6 da postigne6 gladyk,interpoliran rezult i s po-niski nastojki, no kak stawa towa 6te pro4ete6 sam na:
http://www.vrayrender.com/stuff/PMapTutorial/
Nadqwam se da ti yde ot polza. Uspeh!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Mutra

Местожителство: sofia-bourgas

МнениеПуснато на: Пет Юни 20, 2003 12:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

1000 blagodarnosti.
Vray-a sam go polzwal do sega samo za statichni kartinki i se sprawia perfektno(stawa vapros za global illumination). Obache za animacia - mnogo se precakwaha neshtata. Kato se pouswobodia shte se zanimaia po obstino s titoriala deto mi go prati i shte se boria s problema.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
chrom

Местожителство: Edmonton AB

МнениеПуснато на: Съб Юни 21, 2003 9:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ako polzvash warez versia na vray tva ti e problema.Flickeringa she si ostane.Drupni si demoto i viz che niama da go ima.

no moze i da gresha:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети