Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
radokop
|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 11:42 pm Заглавие: 3d i 2d |
|
|
Puskam v nova tema.Moderatorite ako iskat neka da iztriqt starata.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 7:14 pm Заглавие: |
|
|
рисунките са яки 3д нема баш сладак ница детаил ма и то яко |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 10:15 pm Заглавие: |
|
|
Psyho-Logic написа: | рисунките са яки 3д нема баш сладак ница детаил ма и то яко |
сладък ница детайл :))
това се казва да спазваш да пишеш всичко на кирилица :0 респект :-Д _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
radokop
|
Пуснато на: Нед Окт 04, 2009 2:49 am Заглавие: |
|
|
Eto o6te nqkolko.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Astfgl

|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 10:12 am Заглавие: |
|
|
Fizionomiite sa mi favoriti!
Uspeh :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 10:19 am Заглавие: |
|
|
от рисунките имаш много добри, има и не дотам добри....
аз искам да видя няколко по завършени работи....
2 и 3 много кефят :) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
radokop
|
Пуснато на: Пет Окт 09, 2009 8:09 pm Заглавие: |
|
|
Malak update po cherepa.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Съб Окт 10, 2009 1:07 am Заглавие: |
|
|
нз кво е модерно, явно аз пак не разбирам, но всичко ми се вижда мазно, зацапано безформено и недостатъчно. Вече май прекалено лесно се дават права за 3Д секцията. Нали уж форум с претенции... Пък само който не е пипвал 3Д, само той не е влязъл в 3Д секцията. Абсолютно нищо не ми допадна чисто технически, да не говорим да ме впечатли и да трябва съответно да влезе в 3Дто. Ама явно аз пак не разбирам... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
radokop
|
Пуснато на: Съб Окт 10, 2009 1:41 am Заглавие: |
|
|
Nqma za kakvo da se tormozish che pak ne razbirash.Az puskam v "Predstavqne " poneje nqmam saotvetnite prava da puskam drugade taka che ne samo na teb ami qvno i na drugidte ne im dopadata rabotite.
Che ne e dostatachno ne e ,i kato stepen na zavyrshenost (te vaobshte ne sa zavyrsheni) i kato vazdeistvie ,no gi puskam pone kato tehnichesko izpalnenie da pollucha mneniq.Pod mazno i zacapano nz kakvo imash v predvid,zashtoto bukvalno ako go vazpriemam vaobshte ne mi izglejdat mazni i zacapani. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Съб Окт 10, 2009 1:54 am Заглавие: |
|
|
технически погледнато повечето са прости за моделиране предмети, без хубаво осветление => без хубави материали. Моделинга им също не блести като нещо невероятно, че човек да каже че си моделер и с това се представяш. Някои от нещата искрено се съмнявам, че и ти знаеш кво точно са. Като оная жълта буболечка с изцъклени човешки очи и странна текстура. Октоподчето е супер, но е по урок, т.е. пак не става като представяне на способностите ти. Имам предвид, че си ги правил тия неща супер безцелно и не си мислил как искаш да изглежда картинката и защо всъщност я правиш. А тогава квито и филтри във ФШ да му сложиш после (аберации напр.) не започва да изглежда по-замислено и целенасочено. Прави нещо, което да ти харесва като го гледаш. (не микрофон или колонка :) )
http://i370.photobucket.com/albums/oo143/raddkko/ZBrushDocument.jpg тва ми харесва, даже доста, но отново неадекватната текстура разваля впечатлението за хубав модел. Съветът ми е да ръчкаш това, което ти се прави, да не се ограничаваш с това, което можеш. Така ще се натъкваш на неща, които не можеш и реално ще се развиваш в желанието си да постигнеш нещо. ;)
Според мене ти е рано за специализирана секция в такъв форум. Ако имаш кво да питаш, можеш да го правиш и тук и със сигурност някой ще ти отговори :) Успех занапред и показвай как се развиваш ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Съб Окт 10, 2009 1:55 am Заглавие: |
|
|
и пиши на кирилица :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
radokop
|
Пуснато на: Съб Окт 10, 2009 2:10 am Заглавие: |
|
|
Mersi.Za oktopotcheto sas sigurnost ne e po urok shtoto ne smqtam da zalagvam i sebe si ,pak i ne sam idiot da opitvam da laja i vas,neshtata tuka sa praveni bez chujda pomosht vkliuchitelno i kavito i da e bilo nachini da gi ikopiram ot nqkade vsichko si e "moe" makar i da ne blestqt s nqkakvo super vazdeistvie ili pak trudnost na tehnichesko izpalnenie.Za onaq jaltata bubolechka e neshto nesashtesvuvashto,no e neshto koeto vie ne znaete kakvo e a ne az, tva si e moq izmishliotina.Za kirilicata se izvinqvam.Ot sledvashtiq pat. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dx
|
Пуснато на: Съб Окт 10, 2009 4:04 pm Заглавие: |
|
|
Напълно съм съгласен със SNUFF относно 3d нещата, зле са технически и трябва още доста работа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Съб Окт 10, 2009 7:43 pm Заглавие: |
|
|
Човек просто седни хвани нещо дето му се кефиш и гледаи да е мн мн трудно,даи му една седмица и накрая гарантирам че ако не същото като референцията то поне годно да те приемат тука ще излезе.Ама на збруша.Ама не като с рисуването драснеш тука драснеш там па какво излезе,седаш и докато не излезе същото като на референцията нема да се отказваш,то в бруша има всичко дето ти е нужно до го издокараш същото.Качваш като вече незнаеш какво може да се направи повече.
Иначе какво да ти кажа браво да виждам че не е готово да хванал си форма да виждам че ако се напънеш ще стане ма и двамата знаеме че си дотука за сега така че фани се стегни.И заеби тия микрофони тия колкони.
Сигурен съм че можеш ма нема да та помръзва като мене.
И накрая наи важното дето съм научил от великия Цеко Кинчето
винаги ама винаги референцията отстрани и гледаш.
Гледаи и туторяли и те ти мислат доброто. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Съб Окт 10, 2009 7:49 pm Заглавие: |
|
|
и да пишете на кирилица че ви мисла за мангали от тия наи гадните |
|
Върнете се в началото |
|
 |
radokop
|
Пуснато на: Съб Окт 10, 2009 9:09 pm Заглавие: |
|
|
Мерси за всички мнения и съвети. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 12:06 pm Заглавие: |
|
|
off:
Dori i da pishesh na kirilitza, pak moje da izglejdash kato nai-gadniq mangal.... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 12:57 pm Заглавие: |
|
|
Абе явно аз наистина нищичко не отбирам от 3D след като виждам някои доста добри работи тук. моделите на главите са си на ниво, типажчетата също много радват. Не знам доколко е паднало нивото на 3D секцията, но знам само че доста рядко виждаме нещо ново да се пуска там именно защото всеки класира чуждите работи като нискокачественни, а когато той попадне в класацията не му е особено приятно и така си влизаме във водовъртежа.... _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PETROV_05

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 1:20 pm Заглавие: |
|
|
Абсолютно подкрепям казаното от г-н Врабчев!Според мен потенциала го имаш,затова продължавай да твориш и да осаваршенстваш уменията си!Успех:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|