Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kristina Iovcheva

|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 4:50 pm Заглавие: Защитна лепенка за таблет? |
|
|
Уики ми спомена, че е чела нейде из форума подобен коментар - за защитна лепенка, която не разрешава драскането на таблета. Моя вече се издраска, но бих искала за рд-то да си подаря една такава, белкем по-малко ми задиря пена и се нервя по-малко. Благодарна ще бъда на всякаква информация по темата :) _________________ " ... любовь - это лотеpея, в котоpой
выигpавшему достается смеpть! ...вам очень
повезло, что вы пpоигpали. Пpоигpывайте
всегда - таков мой совет..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 5:56 pm Заглавие: |
|
|
Секо прозра4но ПВЦ фолио щи свърши същата работа
пък ако държиш да е супер издръжливо, земи си тъй наречения ламинат - пак ПВЦ фолио малко по матово е и се ползва да защитава печат включително и на земята.... _________________ minimiro.com
whitewater |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kristina Iovcheva

|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 9:07 pm Заглавие: |
|
|
Хммммммм, може би ще проявя липса на компетентност - ама това фолио не е ли малко тъничко? И ако не, къде да го потърся - в какъв тип магазин? _________________ " ... любовь - это лотеpея, в котоpой
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kristina Iovcheva

|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 9:09 pm Заглавие: |
|
|
Сори з двойния пост, ама забравих - проверих по препоръки в Адком - там е 40 кинта тоя ковър шиит и ако това пвц-фолио наистина върши работа, ще бъде чудесно, защото предполагам, че ще бде по-евтинко :) _________________ " ... любовь - это лотеpея, в котоpой
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 9:10 pm Заглавие: |
|
|
a za kakyw tablet stawa duma? W adcom mislq che ima wsqkakwi rezerwni chasti za wacom. wryhceta etc. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kristina Iovcheva

|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 10:38 pm Заглавие: |
|
|
Извинявам се, глупаво от моя страна :) Wacom Intuos 3 a5. И да, аз звънях днес в Адком - казаха около 35 лева. Което, предвид повода, ме устройва на първо време, но ако това пвц-фолио наистина става, ще е добър вариант за следващия път. _________________ " ... любовь - это лотеpея, в котоpой
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 10:49 pm Заглавие: |
|
|
И през велпапе фаща, нам дъл мъ разбираш :)
Отиди там дето продават фолия за рекламата и попитай за самозалепващ ламинт за студено ламиниране... леко перлен е на цвят.... и е наистина правен да печатиш на фолио и отгоре с тва да защитиш като залепиш на тротоара и сички си суркат папуците отгоре му.... та с тоа силиконов връх къде отиваш може би :)
От друга страна кат искаш да си ти е оригиналничко бутай 3-40 кинта и са кефи, до следващата смяна ;) _________________ minimiro.com
whitewater |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kristina Iovcheva

|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 10:53 pm Заглавие: |
|
|
Ам, не! Не съм маниак на тема оригинално, особено в този период :) Така че, благодаря за съвета, ще се възползвам! _________________ " ... любовь - это лотеpея, в котоpой
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sredkova

|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 1:41 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | Тези фолия сигурни ли сте, че стават за таблет? Звучат ми някак намачкващо или пък трайно залепващи :))) все си мисля, че фолията за защита не са като "другите" фолия... |
наистина не са подходящи. пвц фолиото няма да се отлепи лесно има възможност да се накъса при отлепяне, да остави лепилен слой по таблета и всякакви такива гадории...
аз примерно ползвам такива защитни лепенки за ipod-a си и те са значително по-дебели, здрави със специално покритие и въпреки това ги сменям през два месеца.. предполаам, че и при таблетите ситуацията е подобна...
по-добре да не се рискува според мен.. _________________ http://desislavasredkova.com
http://www.behance.net/sredkova |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|