Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Dragon_Phoenix

|
Пуснато на: Нед Авг 17, 2008 3:04 pm Заглавие: Разни работи |
|
|
Омръзна ми и го оставям така. Това го изсветлих малко...

Последната промяна е направена от Dragon_Phoenix на Сря Окт 01, 2008 9:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragon_Phoenix

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2008 9:26 pm Заглавие: |
|
|
Не искам да пускам нова тема и за това преработвам тази и поствам тук...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maiski

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2008 12:52 pm Заглавие: |
|
|
Андрю,как можа :D:D:D
мацето е страхотно,искаме го с цвят!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragon_Phoenix

|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2008 8:13 pm Заглавие: |
|
|
Благодара за добрата дума Мая :-)

Последната промяна е направена от Dragon_Phoenix на Сря Окт 29, 2008 10:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chizmar

|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2008 9:57 pm Заглавие: |
|
|
Да, мацето е екстра. Само дето нещо му се мъдри в ушото и дразни. А на ножчето не му отива да е там.
.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Пет Окт 17, 2008 9:21 am Заглавие: |
|
|
и мен ме кефи туй маце, ама ръчичката и малко обърканка ми се види, а задната късичка
и... май тихомълком си подпръцква ;) _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragon_Phoenix

|
Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 10:42 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря Ви за коментарите.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragon_Phoenix

|
Пуснато на: Пет Ное 07, 2008 9:11 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Съб Ное 08, 2008 11:27 am Заглавие: |
|
|
вчера осъзнах нещо и смятам че на всички ни ще дойде от полза да помислим над въпроса...става дума за позата и това което тя казва...
не ги оставяш твойтет персонажи да ударят поза която да казва нещо за тях...дори само от позата на гръбнака(игнорирам крака и ръце за момента) примерно поза с гърди изхвърлени напред говори за героичност и/или гордост , поза с таз изхвърлен напред говори за непокистичност и/или самонадеяност, с глава изхвърлена напред-всички варианти на засилена мисловна дейност...като цяло е подредбата на тези три точки от гръбнака смятам, че намеква за водещите атрибути на персонажа...при теб винаги са абсолютно равномерни...много бих се радвал да пробваш теорията ми в действие;) _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maiski

|
Пуснато на: Нед Ное 09, 2008 3:33 pm Заглавие: |
|
|
скиците от тази страница са много стабилни!доста по уверен в рисуването си станал Андрю, само така...... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2008 3:32 pm Заглавие: |
|
|
maiski написа: | скиците от тази страница са много стабилни!доста по уверен в рисуването си станал Андрю, само така...... |
хмм.. андро, понеже знам, че си доста обидчив и раним ще подчертая, че без да целя да те обидя или да звуча важно - чисто критично погледнато мога да кажа, че на мен ми се струва, че си `назаднал` от времето, когато щеш да кандидатстваш анимация.. някакси съм останала с впечатление, че тогава го раздаваше много по-стабилно и кечествено в рисуването, макар и мързеливо.. (особено с драконите и метъл-типажите..) сега, чат-пат нацелваш нещо готинко, ама повечето неща, които показваш са откровен кич (говоря за цветните) и ме озадачава защо ги показваш въобще (но, явно ти харесват), а моливчетата ти в повечето случаи са неправилни откъм анатомия, деформация и идеята им е една такава никва.. личи си, когато си отделил време да си поиграш с контура, щото тогава нещата излеждат здрави и качествени.
на тази страница имаш много готини неща наистина, но не всичко според мен - примерно, трола е отврат, мацката след него е няква тъпа, следващата кърти отсякъде - щото е секси и жестоко готина, следващия мъшш е някъф безличен, но що-годе добре анатомично, мъжагата с кирката е жесток всякакси, хълк или там който е, е готин също... та, така..
седни си на гъза и се стягай, щот си мнол кадърен (или преди беше).. в момента ми се струва, че качеството, което показваш не показва развитие от преди цели осем години, когато се запознахме.. дет се вика, скрий се за пет месеца и се появи с качество, отколкото да си тук всяка седмица със слаби работи.. някак, за толкова години би трябвало да си дръпнал напред и в преценка и във вкус, и в умения, ама уви не е така.. варианта е или да не показваш всяко ла**о, което драснеш \нещо, което и при иван ме дразни\ или наистина да опиташ да дръпнеш напред във всяко отделно нещо преди да го покажеш. освен това, не забравяй, че това което показваш по форумите е малко или много твое портфолио и евентуални работодатели биха могли да го видят и да те потърсят. когато показваш лоша преценка кое е добре и кое не (показвайки всичко- качествено или не) шансът, това да стане намалява неимоверно. а има го и това, че ше отворят коя да е страница, ще видят някви кофти неща и няма и да разгледат останалите странички с готините работи.. мнол писах, дано ме разбра и не се разсърди.. ае, със здраве.. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragon_Phoenix

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragon_Phoenix

|
Пуснато на: Сря Дек 24, 2008 7:13 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maiski

|
Пуснато на: Сря Дек 24, 2008 7:43 pm Заглавие: |
|
|
Весели Празници Андрю!
страшен симпатяга си нарисувал ,много е як!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragon_Phoenix

|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2009 12:25 am Заглавие: |
|
|

Последната промяна е направена от Dragon_Phoenix на Вто Яну 13, 2009 12:50 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2009 12:56 am Заглавие: |
|
|
Я давай повече пиксел артове? :) А ЧНГ btw! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragon_Phoenix

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragon_Phoenix

|