Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RG®
|
Пуснато на: Чет Окт 22, 2009 5:52 pm Заглавие: Стартът на Rolling Stone на български... |
|
|
The Smarts направиха кампанията, подкрепяща старта на легендарното списание Rolling Stone на български.
Кампанията стартира със серия външни реклами, които можете да видите в галерията отдолу. Агенцията залага на пет факта от живота, които същевременно отразяват и принципите на списанието. Петте типографски илюстрации използват различни визуални елементи, с които да подчертаят посланието си, макар и с цената на евентуално леко затруднение в четенето. Единственото, по което може да се поспори е доколко естрадата е аут, гледайки плакатите на поп зверове от близкото минало, които продължават да красят улиците из България...
Вън от съмнение, заради посланието и визията си можем да очакваме "Чалгата е шит" да предизвика най-много реакции.
Което пък само може да помогне за популяризирането на българския Rolling Stone.
Концепция и изпълнение: екип на The Smarts
----------
-------
-------
-------
Капитал/Блог |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Чет Окт 22, 2009 8:34 pm Заглавие: |
|
|
ебати шита е т'ва :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Чет Окт 22, 2009 8:36 pm Заглавие: |
|
|
иначе с тигровото е попадение |
|
Върнете се в началото |
|
 |
magibox

|
Пуснато на: Чет Окт 22, 2009 9:38 pm Заглавие: |
|
|
ИМХО е много добро!Мислено е.. и добре е направено! За БГ си е радост да видиш че е оставено място за креИтивност на екипа..Белия фон не помага но аз не се сещам за по добро решение. _________________ Peek-a-boo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Окт 22, 2009 10:01 pm Заглавие: |
|
|
идеята няма да коментирам, ама искам да знам кой е тоя сладур, дето подбра блек шрифта? =/
Да му кажа че се е оакал, не друго _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Окт 23, 2009 12:04 am Заглавие: |
|
|
bile написа: | идеята няма да коментирам, ама искам да знам кой е тоя сладур, дето подбра блек шрифта? =/
Да му кажа че се е оакал, не друго |
Мдам. Текстът от тази илюстрация ама изобщо не го разчетох... дори след положени усилия. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Окт 23, 2009 10:32 am Заглавие: |
|
|
А що пък си мисля аз, че с едни надписи с къстъм шрифт, но издържани в стила на конкретния стил или обект на ебавките щеше да е по добре от тая апликация? _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Окт 23, 2009 10:33 am Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | А що пък си мисля аз, че с едни надписи с къстъм шрифт, но издържани в стила на конкретния стил или обект на ебавките щеше да е по добре от тая апликация? |
мислиш, щото си дизайнер. а плаката е предназначен за обикновените хора на улицата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Окт 23, 2009 10:56 am Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | dreamer написа: | А що пък си мисля аз, че с едни надписи с къстъм шрифт, но издържани в стила на конкретния стил или обект на ебавките щеше да е по добре от тая апликация? |
мислиш, щото си дизайнер. а плаката е предназначен за обикновените хора на улицата. |
Ххехе къв дизайнер бе, аз съм обикновен п..... хахаха
Е мислиш, че те не биха го разбрали? _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Окт 23, 2009 11:12 am Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | Аватарче написа: | dreamer написа: | А що пък си мисля аз, че с едни надписи с къстъм шрифт, но издържани в стила на конкретния стил или обект на ебавките щеше да е по добре от тая апликация? |
Ххехе къв дизайнер бе, аз съм обикновен п..... хахаха
Е мислиш, че те не биха го разбрали? |
разбира се, че биха го разбрали, даже по-лесно, но тука постигат "УАУ" ефект, а не само подават информация - което евентуално ще доведе до повече приказки за списанието :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Окт 23, 2009 11:20 am Заглавие: |
|
|
Да бе ама тва е Ролинг Стоун, а не Сън или някой чужбински Блясък?!? Скандално и дръзко ок, ама така несериозно и през пръсти? Това представяне повече би отивало на някое жълто издание според мен. _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Окт 23, 2009 1:03 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | Да бе ама тва е Ролинг Стоун, а не Сън или някой чужбински Блясък?!? Скандално и дръзко ок, ама така несериозно и през пръсти? Това представяне повече би отивало на някое жълто издание според мен. |
Ми пак забравяш, че потенциалните читатели нямат представа какво аджеба е Ролинг Стоун :) Да не говорим, че нямаме представя от формАта на локализирането на изданието (примерно в американския МАКСИМ няма<ше>(ако още излиза въобще там) голи цици).
Изобщооо, теоритизирам си "от тяхна гледна точка", ма неща да им адвокатствам, щото за мене нещо липсва в тия постери и не съм сигурен, че ще комуникират особено добре. Ам така решили - така направили. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пет Окт 23, 2009 1:14 pm Заглавие: |
|
|
Трябва ли и на една идея обяснение за да се разбере, значи не е както трябва.
Рекламата трябва да идва вече сдъвкана. Такава, която те кара да се напрягаш и да се правиш на интелектуалец, е предварително обречена
Това естествено, няма да попречи догодина да вземе нещо на Ара, но то там е една друга бира
Аз лично не схващам посланието, но какво ли разбирам аз... _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
factotum

|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 11:56 am Заглавие: |
|
|
за дизайна не бих коментирал, но когато ги видях пръснати по спирките из Варна, доста се усмихвах, и по едно време си мислех да пратя на момчетата една кутия бонбони.... аз лично съм накефен... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 12:59 pm Заглавие: |
|
|
Продължавам да го чета това "научИ", като подкана. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
georgi stoyanov

|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 3:16 pm Заглавие: |
|
|
и Сори като Copy :D.... ,но като цяло е свежо според мен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 3:35 pm Заглавие: |
|
|
деа спамовете му смешни
то си е смешно "Музикално списание" е ака "Да се издигнеш в очите на слепите" :D
за какво режат дърветата изобщо, по-добре да ги засаждат |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Вто Окт 27, 2009 12:38 am Заглавие: |
|
|
На мен ми прилича на "Весьолъй картинки" ...
там не беше ли написано заглавието по същия начин? _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Вто Окт 27, 2009 1:15 pm Заглавие: |
|
|
хаха. тръгнах да гледам как е изглеждало заглавието на Весьолъй картинки и да проверя правописа написах "Весели картинки" в google translate
Е те това излезе: Google translate написа: | Гей фотографии |
=) _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Окт 27, 2009 4:09 pm Заглавие: |
|
|