Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Alexander Petrov
|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 11:19 pm Заглавие: Intro |
|
|
........I came out from the Deep. But who am I?
I am neither Christian, nor Jew, nor Muslim. I am not of the East, nor of the West, nor of the land, nor of the sea.........I am not of Nature's mint, nor of the circling' heaven. I am not of earth, nor of water, nor of air, nor of fire; I am not of the empyrean, nor of the dust, nor of existence, nor of entity. I am not of the this world, nor of the next, nor of Paradise, nor of Hell........ I am not of Adam, nor of Eve, nor of Eden and Ridwan.
........My place is the Placeless, my trace is the Traceless.......... It is not the body nor is it the soul, for I belong to the soul of my love. I have put duality away, and seen the two worlds as one.
........ I'm the First, i'm the Last. I'm the outward, I'm the Inward......But who am I?
Welcome into my World ....
Enjoy full pleasure of pictures, and fantastic sound in my Flash Portfolio : http://dox.bg/files/dw?a=9b211f113f |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Ное 23, 2009 11:37 pm Заглавие: |
|
|
Не се заяждам, просто го прочетох в сайта към профила ти:
Цитат: | Languages:
English - level basic
Bulgarian - native language |
Тогава, дай да минем на Български? _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Ное 24, 2009 11:48 am Заглавие: |
|
|
Мноооого оригинално.
Ще му хвърля пак едно око, като го има на български, щото не ми се занимава в момента. Жалко, защото иначе работите са много готини. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Ное 24, 2009 12:24 pm Заглавие: |
|
|
Просто, човека е съпроводил картинките с някаква чуждоезична поезия, която явно е значима за него.
Срещали са се далеч по-оригинални представяния. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Ное 24, 2009 2:58 pm Заглавие: |
|
|
Ъм, що така посрещнахте човека?
Някакви шовинистични изблици ли са това? Нещо против Английския език, или въобще към всякакви други езици освен Български?
Няма човек право да се изрази с какъвто език е избрал, само защото тук повечето хора говорят друг?
Представянето е съвсем адекватно, ако не и повече, не изглежда да има нужда да се фиксират коментиращите върху няколко думи на друг език. Не е като да поства в зелен болд :P :) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Вто Ное 24, 2009 3:03 pm Заглавие: |
|
|
Картинките са готини като зрител да си кажа аз мнението :)) Обичам такива интериорни визуализации.
Само лично за себе си не знам каква е връзката между тази филосовски-абстрактна, същевремено готина, тирада и една стереоуредба? След такъв старт някак си нещо гениално трябваше да следва... _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Ное 24, 2009 4:18 pm Заглавие: |
|
|
рендерите са много много хубави.
На мен отнесените писания не ми пречат, но бих се зарадвал повече на някакво инфо относно проектите. Кой рендер и т.н. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alexander Petrov
|
Пуснато на: Вто Ное 24, 2009 5:03 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте, встъпителните думи са моя начин да се представя във форума. Не държа да съм оригинален /не е това целта /. Мисълта наистина е хубава, и разбира се не е моя. Въпреки това, тя изразява най-добре моята същност. Позволих си да я напиша на английски, тъй като на този език тя звучи наистина много красиво /оригинала е на древноперсийски/. Ако някой изпитва затруднение, мисля че работите които съм представил "говорят" достатъчно и без да се чете текста.
Сега по-същество! По образование съм индустриален дизайнер /завършил съм ТУ-София/. По-ред обстоятелства, не се занимавам с това което най-много желая. Представените от мен визуализации, са начин по-който да "излея" мислите и емоциите си. Те не са "професионални", нямам и претенции за качество, реализъм или каквото там се сетите. Всичко е правено, вечер след като се прибера от работа, при наличие на свободно време.
Представените рендери, са по-скоро "маркиращи" Цялостна представа за моето "творчество" може да добиете като разгледате професионалното ми портфолио, което направих съвсем скоро. Там стила на подредбата, картинките, и хубавата музика - дават съвсем различна представа. Портфолиото ми, е предназначено за потенциални работодатели, бъдещи партньори, и за всички които обичат красивото.
Софтуера който използвам за момента е Rhinoceros 3D и Vray for Rhino. За в бъдеще, имам намерение да разширя изразните възможности.
Ако имате въпроси, ще се радвам да ви отговоря.
Поздрави, Сашо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Astfgl

|
Пуснато на: Вто Ное 24, 2009 5:28 pm Заглавие: |
|
|
Поздрави, Сашо.
Рендерите изглеждат много добре и без да разбирам много от три де.
Хубаво и достоино за подражание е, че си правил всичко това в свободното си време - браво!
Портфолиото можеш да си го сложиш в подписа - така повече хора ще го видят. Портфолио на саита www.behance.net също ще ти свърши добра работа и може да ти докара някои много заможни западни клиенти - пробвай да покажеш нещо там ако вече не си.
За момента имаш някои твърде "аrtsy" моменти в портфолиото си. Аз също много обичам персийската поезия, но клиента очаква да види биография, да разбере за кои друг си работил и колко си бърз в изпълнение на поръчки и прочие, а не вярвам да го интересува толкова какво ти е мнението за теб самия - това мисля само теб те интересува.
Иначе аз от моята ниска камбанарийка виждам едно много сносно 3Д представяне.
От мен едно скромно "Добре дошъл" :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Вто Ное 24, 2009 5:39 pm Заглавие: |
|
|
ВЕЛКОМЕ! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Ное 24, 2009 5:39 pm Заглавие: |
|
|
off: bash drevnopersiiski ne e originala _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Manchev

|
Пуснато на: Вто Ное 24, 2009 8:32 pm Заглавие: |
|
|
Хора като теб са ужасни! Рисувате супер реалистично нещата и взимате работата на продуктовите фотографи! (да се приема като комплимен, силни неща ;) ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Ное 24, 2009 8:39 pm Заглавие: |
|
|
Всъщност да, шoвинисти сме част от хората в този форум, по-точно кефим се когато не ни е трудно да разберем какво е написал някой, а изразяването на български е доста улесняващо.
Аз вече споменах че работите ме кефят. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BORSP
|
Пуснато на: Сря Ное 25, 2009 2:02 am Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | Само лично за себе си не знам каква е връзката между тази филосовски-абстрактна, същевремено готина, тирада и една стереоуредба? |
off-topic//
:)) Класика от игрите на асоциации: С пет стъпки стигнете от "Платон" до "свиня": 1. свиня > 2. четина > 3. четка > 4. картина > 5. идея. Макар, че може да се ползва и директен път... не е много положителен за Платон обаче.
Та, в тази връзка: стереоуредба > музика > абстракции > философия > |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Ное 25, 2009 1:13 pm Заглавие: |
|
|
Абе като оставим всичко останало настрани, тия рендери са ужасно добри!
В почти всеки има детайли които ме впечатляват невероятно. Растенията (рядко се виждат такива хубави 3Д растения), килимчетата (заприличаха ми на вирейските косми още отначало), стената с полочите зад плазмата (това че се тайлват правилно), мрежичката на стола и т.н.
Поне на мен ми харесват :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alexander Petrov
|
Пуснато на: Сря Ное 25, 2009 2:02 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря много, за хубавите думи.
spacer - истината е, че няма нищо специално. Въпрос на приоритети. Врей за Рино, е в пъти по-елементарен от Максовия аналог. За "екстри" като Врей Фър - мога само да си мечтая. Просто когато човек, истински желае нещо, то се случва независимо от "страничните" фактори.
Още веднъж, благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Ное 25, 2009 2:08 pm Заглавие: |
|
|
Не твърдя, че е специално, а сполучливо и с внимание към детайла.
а космите на килимите как си ги правил? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alexander Petrov
|
Пуснато на: Сря Ное 25, 2009 2:13 pm Заглавие: |
|
|
Дисплейсмънт :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Ное 25, 2009 2:21 pm Заглавие: |
|
|
Alexander Petrov - 6a6o написа: | Дисплейсмънт :) |
супер!
на първият си личи, но останалите така си ги изтумбил по краищата, че си изглежда съесем окей. Ето за такива детайлчета говорех. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|