spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 7:33 pm Заглавие: Корица на книга. |
|
|
AVP написа: |
Здравейте, аз съм млад писател на прага на издаването на първа си творба и имам нужда от корица за нея. Вече бях възложил задачата на художник от интернет, оказа се, че не заслужава наименованието това наименование. Но всяко зло за добро, открих вашият сайт. Все пак, проблема е, че неуспешният ми контакт погълна ресурси от към време и пари. Преосмислих цялата идея за корицата, като я опростих значително с цел намаляване на времето за изработка и разбира се паричната и себестойност. Идеята ми е – един астероид, излъчващ сияние, потопен във вода и две ръце протягащи се към него. Заобикалящата го вода се прелива във фона, за допълнителни обяснение, грозновата скица, както и сюжета на романа питайте при проявен интерес. Въпросите си пращайте на имейл sasho_p88@abv.bg , ще съм благодарен ако в писмото Ви има и ваши предишни работи, както и, ако има разбира се, нещо ниско бюджетно доближаващо се, като качество, с моята идея. Не забравяйте да споменете и офертата си. Благодаря предварително за отделеното време. |
Пейстанл съм го така както ми го е изпратил човека. Някой ако прояви интерес, да си пише с него на email, че няма права и не може да отговори тук. Аз от корици нищо не разбирам и нямам друго инфо.
поздрави. |
|