bile

|
Пуснато на: Пет Дек 11, 2009 11:03 pm Заглавие: 38tshirts |
|
|
Гледам на фонтана вестника, викам си "я да ги преслушам тия 38тениски". Отварям, гледам две тениски на бай хидросеемсеичетири. Зачудих се, метнах му един мейл да го попитам давал ли е разрешение за тая работа, човека си отговори:
Цитат: | Actually, I didn’t.
It is amazing how lazy designers can be these days... |
Чак и името му написали в описанието на тениските... дебела наглост, бахти ла*нарите... _________________ pestilence |
|
F2

|
Пуснато на: Съб Дек 12, 2009 1:29 am Заглавие: |
|
|
Мдааа.... напълно си прав!
Отдавна съм казал, че не се прави така, щото рано или късно всичко лъсва, ама ей на...
Нямам много общо със самите тениски. Имам там 1-2 стари дизанйна за парлама.
Друго нямам какво да кажа.
Hydro74 са големи. |
|
F2

|
Пуснато на: Съб Дек 12, 2009 2:28 am Заглавие: |
|
|
Имам какво да кажа. Сетих се! :)
Това, че имаш съвест и незабавно си му писал на Бай Хидро е чудесно, така и трябва, и е абсолютно правилно.
Обаче:
Я да вземем да си преброим всичките софтуери, емпетройки, филми и други, складирани по компютри, дивидита, сидита и други...
Мисля, че сметката ще е яко на червено за тези с правата.
Ето, аз например, правя разни етикети и книги, за които ми трябват баркодове и ай-ес-би-ен-и, ама няма да дам 300 юро за някакъв плъгин в Илюстратора.
В пиратска страна живеем - факт. Докато всичко ти е 2-3 пъти по-скъпо от на "нормалните" хора - така ще е.
Не съм адвокат на пиратите, ама е факт. Поне си купувам дискове и филми (чат-пат). И кола си купих, не я гепих :)
И аз мислех да пиша на Симов тия дни, да пише на ХайпФорТайп, че са им хакнали бая шрифтове и следващия хак може и неговите да отнесе,
ама това сигурно всички са го видяли и "свалили" вече.
Имам един приятел, музикален продуцент, който реве за даунлоуди на групата, която продуцира и същевременно ми се хвали с дивидитата и сидитата, който си е купил от "Славейков"...
Ми... гледах го като теле и не вярвах.
Не правя аналогия с теб, не те познавам лично, не ти знам навиците, но принципно си прав.
Около мен май само пирати. Така излиза :)
Някой ден и аз ще се оплача от колегата Козак, че ми се е намазал на един шрифт, ама сега не ми се занимава.
Иначе: евала му за нещата, които прави!
Ама що и той не ми отговори незабавно на мейла от преди 3-4 месеца - така и не разбрах... :) |
|