Graphilla.com :: Преглед на тема - Предтсавяне 2D и графики

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Предтсавяне 2D и графики
Иди на страница 1, 2  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
faithkata

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пон Сеп 15, 2008 12:06 am    Заглавие: Предтсавяне 2D и графики Отговорете с цитат

Здравейте и от мен :) Аз съм Ирена, на 19 години съм и в нета съм по-известна като faithkata или Faith. Приятно ми е :) Ето и част от моите творби.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Juice

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Сеп 15, 2008 12:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

други Nicknames имаш ли? или са само тези 2-та
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Сеп 15, 2008 10:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Първото автопортрет ли е :)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
faithkata

МнениеПуснато на: Пон Сеп 15, 2008 8:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Juice само тези са :)
vrabchev де да беше :)
Върнете се в началото
faithkata

МнениеПуснато на: Съб Сеп 27, 2008 1:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето още мои творби.

Върнете се в началото
faithkata

МнениеПуснато на: Нед Яну 25, 2009 6:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Щях да ви бъда благодарна след 5 месеца поне на един коментар по темата да видя, но явно не заслужавам дори критика ;) Благодаря ви за НЕвниманието. Лек ден :)
Върнете се в началото
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Нед Яну 25, 2009 6:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За пет месеца не намери ли време да нарисуваш нещо ново?!
Коментар очаквай тогава когато вдигнеш нивото, за да ти кажем 'добре дошла'... :) Работа те чака!!! Успех!!!
Върнете се в началото
faithkata

МнениеПуснато на: Нед Яну 25, 2009 6:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Повярвай ми нарисувала съм много неща. Просто няма смисъл да се показват, щом ми се задават въпроси, сякаш съм в сайт за запознанства. Не претендирам, че заслужавам да съм "добре дошла", а че просто искам да се уча и затова разчитам поне нещо да се каже по въпроса. Щом не може да се срещне тук, окей :)
Върнете се в началото
ники михайлов

МнениеПуснато на: Нед Яну 25, 2009 7:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз сякаш други и по-добри неща ти гледах напоследък или държиш представянето ти да е ламерско?
faithkata

МнениеПуснато на: Нед Яну 25, 2009 10:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Естествено, че не държа. Както сам си видял, се старая. Не ставаше за това въпрос.
Върнете се в началото
ники михайлов

МнениеПуснато на: Нед Яну 25, 2009 11:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ем А-де-де?
D3im05

МнениеПуснато на: Пон Яну 26, 2009 2:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

пускай новите неща но избери най-добрите ...аз чакам за да дам коментар ^^
faithkata

МнениеПуснато на: Пон Яну 26, 2009 4:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето две в такъв случай. Когато завърша една творба в процес, ще кача и нея. Предварително благодаря за коментарите :)

Върнете се в началото
orehovka

МнениеПуснато на: Сря Яну 28, 2009 1:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За мангата - не ми е предпочитан стил, затова мога да ти кажа само да погледаш малко повече туториъли за оцветяване и за color theory - сега цветовете ти стоят много сурови и еднакви.

За моливите - в тях ми харесва това, че повечето лица и ръце имат добра конструкция. Начинът по който изграждаш тоновете обаче - това търкане на молива в двете посоки - на мен лично ми е доста неприятно. Аз лично бих си позволила да ползвам такова агресивно драскане само за много тъмни места (напр. сянката в тъмна коса, сянката в тъмна дреха), които изискват голяма плътност и за тях внимателното пипане не е достатъчно. (Или когато рисунката вече е изградена съвсем точно и свободното движение на ръката би придало свежест на изображението). Не е задължително непременно да използваш щрих за да изградиш обемите си, но ако ползваш петна, нека да НЕ изглеждат толкова мърляви.
Върнете се в началото
D3im05

МнениеПуснато на: Сря Яну 28, 2009 1:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hm za tova ne sum siguren che razbiram mnogo ta da ti dam dostatuchno gradivna kritika tui kato nikoi ne me e uchil kak se pravi shtrih zatova sam si izmislih kak da si pravq moq :) edinstvenoto, koeto moga da ti kaja e vnimavai s grubiq shtrih gledai kolkoto mojesh poveche da izbqgvash da se vijdat linii i presichanq i tn ..vse pak v jivota ne vijdash cherti v sqnkata :)....sorry za shliqokavicata
faithkata

МнениеПуснато на: Сря Яну 28, 2009 11:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря много и на двама ви за коментарите. Ще се постарая да изчистя щриха си максимално :)
Върнете се в началото
жапанкъ

МнениеПуснато на: Пет Яну 30, 2009 11:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

faithkata написа:
Благодаря много и на двама ви за коментарите. Ще се постарая да изчистя щриха си максимално :)

това не е мнол добра идея.. току виж си направила некоя мазня..
тъ, щи дам за пример ени други `творби`, бая щриховани, ама нелоши струва ми се.. та, намеквам - не спирай да правиш щрих въобще, чу ли? не е важно дали нещо е с щрих или не, важно е да е що-годе правилно нарисувано като пропорции. оттам-нататък щриха едва ли ще ти е проблем.

и един технически съвет. щриха върви по формата, както и сянката.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
жапанкъ

МнениеПуснато на: Съб Яну 31, 2009 12:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

жапанкъ написа:
faithkata написа:

това не е мнол добра идея.. току виж си направила некоя мазня..
тъ, щи дам за пример ени други `творби`, бая щриховани, ама нелоши струва ми се.. та, намеквам - не спирай да правиш щрих въобще, чу ли? не е важно дали нещо е с щрих или не, важно е да е що-годе правилно нарисувано като пропорции. оттам-нататък щриха едва ли ще ти е проблем.

и един технически съвет. щриха върви по формата, както и сянката.

забраих линкъ: http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=16789&sid=8ab01def019a01fc31b31024cd53ea24
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
faithkata

МнениеПуснато на: Съб Яну 31, 2009 3:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Истината е, че никога не съм работила с петна и чесно казано и не мисля да започвам. Предпочитам щриха, колкото и нескопосан да ми е :) Старая се да го подобря просто, не да го замазвам. Ще продължа с него :) Петната са се получили по друга причина, но реших, че няма смисъл да се обеснявам излишно.

Благодаря за насоките и особено за линка. Наистина няма как да пропусна да ти кажа, че просто имаш страхотни творби. Аз малко късно се сетих да се насоча към изкуството по-сериозно, но се надявам един ден да мога да се похваля със също толкова хубави неща :)

Пак благодаря.
Върнете се в началото
vlad74

МнениеПуснато на: Съб Яну 31, 2009 3:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Хаха. Въобще не ти е късно. Много добре се справяш. Рисувай където и когато можеш. Колкото по-често толкова по-добре.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети