Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mim

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2003 11:06 am Заглавие: Списание Фо |
|
|
аз поне днес за първи път го видях в за сега 2 РЕП-а, а знам от 2 седмици че го има
пред мен е 1 брой, пише че е месечно, да се надявам
също пише и: "За артистична фотография, класически и цифрови фотографски технологии, предпечатни процеси"
до колкото знам в момента е единственото БГ фотографско списание, на пръв поглед изглежда не зле (т.е. може да изглежда и по-добре, но като няма друго такова в БГ си е много добре, а може и по-зле да изглежда)
та ако искате - четете и гледайте, има си и интересни картинки от вече направени изложби, за който ги е пропуснал |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2003 5:08 pm Заглавие: |
|
|
Според мен списанието ще се задържи, има стабилни хора и добри фотографи зад идеята.
Ето част от един мой разговор с участник в проекта за малко повече информация ;-)
Цитат: | Почнахме да издаваме фотографско списание, а и имаме най-големия архив фотографии в бг за момента.
Незнам как да ти го обясня с малко думи, но като цяло имаме огромна фотоинерция... шефа е зам. председател на фото академията, във ФотоТрезора са влезли към 50-60 за сега автори, сред по-добрите в бг... |
Минутка и за реклама на страницата за която става дума по-горе:
www.phototresor.com
Разгледайте сайте наистина .. доста от фотографиите са на ниво, разбира се може и да участвате със собствено портфолио. _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2003 2:02 pm Заглавие: |
|
|
вече и втори брой е налице по реповете
по първи наблюдения - 1 бърз поглед - доста по-добър, което радва |
|