Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Solarman

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Яну 26, 2010 1:27 pm Заглавие: |
|
|
елементите ми харесват, но тези цветове като за болница ми убиват желанието за пребиваване в таз стая.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Вто Яну 26, 2010 5:32 pm Заглавие: |
|
|
Саше, децата в тази възраст едва ли разбират естетиката на белия цвят. Иска се много време и IQ докато достигнеш до нея !
Дай по-смело с paint-bucketa ! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gangsta
|
Пуснато на: Сря Яну 27, 2010 7:31 pm Заглавие: |
|
|
mn qka ! mnogo real |
|
Върнете се в началото |
|
 |
moulder6

|
Пуснато на: Сря Яну 27, 2010 11:02 pm Заглавие: |
|
|
Вярно е, рендера е чудесен, дизайна също е доста приятен, но туй синьо ще дава усещане за студ и в най-горещите летни месеци... _________________ Тези, които забравят историята са осъдени да повтарят грешките и. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Solarman

|
Пуснато на: Чет Яну 28, 2010 4:15 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря ви за коментарите
Candelero написа: | Саше, децата в тази възраст едва ли разбират естетиката на белия цвят. Иска се много време и IQ докато достигнеш до нея !
Дай по-смело с paint-bucketa ! |
Наистина интелигентно поднесен коментар/съвет, рядко може да се прочетат такива, благодаря
Прекарах много часове работейки над проекта
и в момента мисля, че ще е добре да го оставя настрана за известно време да си "почина" от него :)
след което при първа възможност ще покажа още варианти, благодаря още веднъж! _________________ "Design hates lazy people" - Philippe Starck |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|