Graphilla.com :: Преглед на тема - web site - належащи критики

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

web site - належащи критики

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
zi

Местожителство: Sf

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 10:49 am    Заглавие: web site - належащи критики Отговорете с цитат

в кратце обяснения...
-----------------------------------------------------------------------------------
Хедъра до под плъзгача минава през flash и ще има дребни прозрачни анимации от рода на светещи фарове, отблясъци по прозорците и т.н. Показания плъзгач ще бъде скрит така че ще има повече свободно място за "дишане". Цялата схема е центрирана и горната част продължава в ляво както е, а в дясно плочите на бутоните завършват и остава само основата, като прозореца за снимката има по-завършен вид ...

Надписа горе подлежи на промяна с по-масивен, но за сега не е открит подходящ кир. засега си се чудая какво ще стане ако лявата част е в 3D.
Наличието на свободно пространство под надписа централно отгоре е необходимо ... има едно две дребни неща НЕоправени за сега ...

Приблизителната големина на въпросната муа /графичната част/ след разчастване излиза около 45k което е сравнително добре за БГ ...

Знам ли както си го зяпам от четири дни вече ми е все едно и също май, тъй че доволство ще да е ако има повече критики ...

По-добрия вариант е да се пусне нещо гдето е в по-напреднала фаза за да се даде реална равносметка за по-цялостна визия, е надам се до няколко дни ...

==============================================
:) GDGB :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 11:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

tva she e corporate site na Transtroi AD li?

da ne si prekalil s trevitzata naposleduk???
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fox

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 11:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

toia site za kakvo shte e?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
fox

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 11:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

BadmotherfuckeR написа:
da ne si prekalil s trevitzata naposleduk???

Ako beshe pone neshto shteshe da izlezne
a sega...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
kalvera

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 1:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

heavy metal copele
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
luzterin

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 1:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

brutalno mu razkazahte igrata na chovecheca... :)
luzterin

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 1:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

naj malkoto koeto moga da kaza az e ... kat vida takuv ogromen bevel i leko se poisprishtvam
zi

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 3:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

luzterin ми на мене бевелите принципно си ми харесват, т.е. може вярно малко да е прекалено /ще взема да ги намаля/, но пък никак не харесвам плоските неща - та дори жени да са ???

BadmotherfuckeR ми сигур ще да си е за това ? неее...е.е.. виждам помен даже от дрогерия ... е може да е малко ммм абе да - ама какво с ръжда ли да си го покрия а ???

Цитат:
Ako beshe pone neshto shteshe da izlezne
a sega...
да вървя лисици да ловя :) твърдо се замислих как да взема да си начертая за напред деня и да ми остане време за това ...

===============================================
Върнете се в началото
fox

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 4:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ne se vrazvai ZI
prosto pravi dizaina saobrazno celta na saita
v sluchaia kakvo imame?
firma za proizvodstvo na transportni sredstva
ne samo na vlakove, kakto ti si pokazal
a!
praviat i Kranove

v nachaloto kakvo tolkova shte ima che si slojil toz golem kat televizor BUTTON
btw fonta v menuto mi haresva :-)
bevels ako izpolzvash pone gi pipni da sa po efektni
http://www.release911.com

makar che mislia za takav site ne sa mnogo udachni

aide uspeshen lov, no parvo si zavarshi proekta i ni go pokaji
Върнете се в началото
zi

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 4:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

само вметка къмто fox ни най малко брех хихх

фирмата се занимава Главно с жп съоръжения, ремонти и али бали ... хм не се разбира много фирмата ама то и на яве е така тъй като е с име "СК-13 Тансстрой" под шапка на "СК-13 Холдинг" и с още куп "СК-та" разни, та искат всичко да се вижда и единствения вариант е май да се превъртат под това горното "Трансстрой" баси невиждам друга алтернатива ???ако постна предишния вариант гдето го измърсувах олала измъдрувах ми то се състоеше от една релса общо взето

това с крана там - неще да е така - друго ще да е просто ми се щеше да се види синята плюнка в дясно и в ляво - горе и долу ... съответно на наклона като цяло ... в повечето снимки би трябвало да има синьо ...

ако някъде нагоре в хедъра при такъв вариант с толкова градиенти му плякна нещо цветно то направо ще си се набива на очи и ще разсейва ... дори това червеното гдето е като обяснение направо си е гадно ...

надписа горе е отврат, но за сега ммм ми няма по-подходящ

в бутона синия голям който горе-долу ми създава равновесие в цялата схема ще има "с някаква мека светлина" лого ...

принципно целия вариат така изглежда доста по гадничко комай защото:
- има светъл background в момента и няма завършеност встрани
- таз картинка заема бая място което иначе не е така
- невиждах смисъл тук да е в по-голяма височина при положение че ми трябват само няколко линии с 4-5px

ам мда мерси за линка fox ...
точно за това се многоумя
- искам да поизбегна прекалено многото детаили въпреки че лично на мене те си ми харесват - к'во сега
- кофти малко ми седи такъв вариант за сайт от рода ама какво, ако претенциите за визията не са бая що да не ловя ???

в заключение - явно неще да е добра схемата от изказванията... е току взема че си мина на вариант само с чисти цветове, което хич не ми се ще ...
Върнете се в началото
fox

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 4:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

be derzai
shte stane
no kakto opisa situaciata mai ne e mnogo iasno kakvo shte e infoto v saita
za СК-13 Тансстрой li shte e saita ili za СК-13 Холдинг
ako e za holding nikak ne mi se vrazva podoben dizain
logo niamat li tia hora?
Върнете се в началото
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 4:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zi написа:
само вметка къмто fox ни най малко брех хихх

фирмата се занимава Главно с жп съоръжения, ремонти и али бали ... хм не се разбира много фирмата ама то и на яве е така тъй като е с име "СК-13 Тансстрой" под шапка на "СК-13 Холдинг" и с още куп "СК-та" разни, та искат всичко да се вижда и единствения вариант е май да се превъртат под това горното "Трансстрой" баси невиждам друга алтернатива ???ако постна предишния вариант гдето го измърсувах олала измъдрувах ми то се състоеше от една релса общо взето

това с крана там - неще да е така - друго ще да е просто ми се щеше да се види синята плюнка в дясно и в ляво - горе и долу ... съответно на наклона като цяло ... в повечето снимки би трябвало да има синьо ...

ако някъде нагоре в хедъра при такъв вариант с толкова градиенти му плякна нещо цветно то направо ще си се набива на очи и ще разсейва ... дори това червеното гдето е като обяснение направо си е гадно ...

надписа горе е отврат, но за сега ммм ми няма по-подходящ

в бутона синия голям който горе-долу ми създава равновесие в цялата схема ще има "с някаква мека светлина" лого ...

принципно целия вариат така изглежда доста по гадничко комай защото:
- има светъл background в момента и няма завършеност встрани
- таз картинка заема бая място което иначе не е така
- невиждах смисъл тук да е в по-голяма височина при положение че ми трябват само няколко линии с 4-5px

ам мда мерси за линка fox ...
точно за това се многоумя
- искам да поизбегна прекалено многото детаили въпреки че лично на мене те си ми харесват - к'во сега
- кофти малко ми седи такъв вариант за сайт от рода ама какво, ако претенциите за визията не са бая що да не ловя ???

в заключение - явно неще да е добра схемата от изказванията... е току взема че си мина на вариант само с чисти цветове, което хич не ми се ще ...

hmm ..mai ne moja da me razberesh... kvi beveli...kvi sa tia pixelni fontove kvo e tva chudo???

corporativen site za primer

www.mbusa.com

tva e site deto da otidesh i da si svurshish rabotata na nego za koato si doshul ne da me karash da ti gleam kolko efecta znaesh v shopa i kolko gradienta mojesh da slojish i da me karash da pluzgam razni strelki naliavo nadiasno. site s koito firmata she se predstavia v i-net
Clean, sempul design... teia efecti gi ostai za tvoia home page.
Върнете се в началото
zi

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 5:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ама и разбрах и мисля че го знам отчасти ...
Цитат:
luzterin ми на мене бевелите принципно си ми харесват, т.е. може вярно малко да е прекалено /ще взема да ги намаля/, но пък никак не харесвам плоските неща - та дори жени да са ???

Цитат:
е току взема че си мина на вариант само с чисти цветове, което хич не ми се ще ...

прав си брех BadmotherfuckeR коджа са ... направо страх ... надявам се до следващия вариант тогаз :)

нямат бре fox поне подходящо и снимковия м-л си е направо кът е то малко май остана
Върнете се в началото
kalvera

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 5:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
www.mbusa.com

Mmda, dali vyprosnata firma ima reklamniq budjet na www.mbusa.com ???
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 5:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kalvera написа:
Цитат:
www.mbusa.com

Mmda, dali vyprosnata firma ima reklamniq budjet na www.mbusa.com ???

sus sigurnost niama takuv budjet. no ne mislia che v sluchaia budjeta e nai vajnoto neshto da napravish dobur corporativen site.
Върнете се в началото
zi

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 7:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е в много случай количество и качество - срещу време и пари ... оптимален вариант нЕма ...

аобаче би ли било подходящо ако е намалена дясната част лявата да си клони към нула kalvera ... пък и надали на много хора егото им стига за това

http://www.criticalmass.com/medium/client/list_0.html

ми отказвам се тогава щот ... :) :) :)
Върнете се в началото
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Пет Юни 27, 2003 4:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zi написа:
е в много случай количество и качество - срещу време и пари ... оптимален вариант нЕма ...

аобаче би ли било подходящо ако е намалена дясната част лявата да си клони към нула kalvera ... пък и надали на много хора егото им стига за това

http://www.criticalmass.com/medium/client/list_0.html

ми отказвам се тогава щот ... :) :) :)

dobre she e poniakoga da sa raboti poveche, vmesto da pishesh dumi koito i ti samia edva li si gi razbirash.

zasega mai ti e rano oshte da govorish za pari, shtoto nito kolichestvo nito puk kachestvo pokazvash!
Върнете се в началото
zi

МнениеПуснато на: Пет Юни 27, 2003 8:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

отговора беше принципен, а твоя едностранен BadmotherfuckeR :)

Цитат:
dobre she e poniakoga da sa raboti poveche, vmesto da pishesh dumi koito i ti samia edva li si gi razbirash.

zasega mai ti e rano oshte da govorish za pari, shtoto nito kolichestvo nito puk kachestvo pokazvash!

е Не гледай толкова праволинейно ...

аман от работа !!!
Върнете се в началото
compound ™
even better

Местожителство: work

МнениеПуснато на: Съб Юни 28, 2003 6:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Znaete li, veche daje ne cheta dulgite postove, zashtoto ako edin design e zle, to i v 3 toma po 1024 stranici vreki, ne mojesh da zashtitish design-a i da go dokajesh na ostanalite. A izkazvania ot sorta "Mena pa si mi aresva" govoriat dostatuchno za interesa koito proiaviavash ZI kum mneniata na horata. Poviarvai mi kritikata ti e mnogo po-cenna ot izrechenia kato "brao, super, evala, kak go napravi ?" Ta moito mnenie e che tova e haotichen design, v koito nqma nishto individualno, ima prelivki i pixelni fontove ... a tezi dni vsichki gi polzvat, nakoi po-dobre drugi oshte po-zle ,)))

Taka che GO CREATE sa kazli SONY, a ne minavai s tiq moderni nomera, koito daje ne sa i dobre napraveni !

S nai-dobri namerenia
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети