Graphilla.com :: Преглед на тема - Photoshop cleartype plugin?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Photoshop cleartype plugin?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пон Фев 15, 2010 3:07 pm    Заглавие: Photoshop cleartype plugin? Отговорете с цитат

Някой да е чувал за решение по темата "Симулация на cleartype antialiasing-а във фотошоп"
Че вече почват оплаквания "Ама то като отворя страницата и текста по друг начин ми изглежда" =)
Аз открих само Graphest Sharptype, като евентуална опция, но понеже плъгина безнадеждно ми забива шопа, го отсвирих. Пък и не ми прилича по описание да е точно това, което търся.

Ени хелп уил би апришиейтед =))
ico

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Фев 16, 2010 11:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

тва не е ли малко загубена кауза... щото на различни ОС, браузъри, монитори и резолюции в повечето случай текста ще се смутва различно от твойта картинка която е нагласена на един монитор за една определена резолюция.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Вто Фев 16, 2010 12:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

тая чудесия е системен фиичър, прилага се от ос-а, не от браузъра - не се променя ефекта от резолюцията, а при еднакви големини на текста е почти идентичен и на pc и на mac. то при ябълките тая чудесия си я има от сума време, при писитата са се сетиха да я прилагат и се почнаха мрънкянията от клиенти =)

аз упорито продължавам да не откривам друг вариант освен printscreen на текст от браузър примерно, което е леко куцо като решение...
ico

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Фев 16, 2010 1:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

моя грешка сори... обърках се
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети