Graphilla.com :: Преглед на тема - археология, визуализации, рисунки...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

археология, визуализации, рисунки...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Обяви
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Мар 04, 2010 9:35 pm    Заглавие: археология, визуализации, рисунки... Отговорете с цитат

Тъй като шефът дойде при мен без ясната идея, какво точно му трябва и на мен ми е малко трудно да формулирам обявата, извинете за което.

В общи линии имаме много груби схеми на гробници, рисунки и снимки на по 50 години, от които да се направят точни и джиджани илюстрации, приятни за окото на обикновения турист-историко-любител и достатъчно достоверни за хората, занимаващи се с археология, в стил научнопопулярен. Най-добре би било като при големите музеи тези неща да се направят 3-измерни, но за такива красоти за съжаление няма бюджет и се спираме на 2-измерен вариант. Нещата трябва да надхвърлят сегашните схеми и полеви скици от разкопките и да Илюстрират. Ще се работи под ръководството и със съдействието на археолози и траколози. Проектът е съвместен на Сирма Медия, Траколожки институт към БАН и Врачанския исторически музей. Хората са приятни, отзивчиви и в бонус вероятно могат да ви разведат из немалко съкровища, намерени във врачанския регион. Въпреки ограничението, че рисунките трябва да са достоверни спрямо намереното и историческите виждания на археолозите, проектът е любопитен и интересен.

Заплащането на този етап зависи от художниците, вие определяте цената в диалог с ръководителя на проекта.

Ако имам някакво допълнително инфо, ще допълня в темата.

Ако предложението ви се е сторило интересно и искате да работите по него, пишете ми лично съобщение, за да ви свържа с ръководителя на проекта.
Работата не е в офис, нито на пълен работен ден, но предполагам че ще има няколко срещи с хора в София

Това е един предишен проект, в който и аз имам малко участие
http://www.thracians.net/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=76&func=viewcategory&catid=3
mim

МнениеПуснато на: Чет Мар 04, 2010 9:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

малко допълнение:

за по-бърза връзка, моля пишете на:
поща: sm_3(ат)sirma.bg
събджект: SM_mogilan
mim

МнениеПуснато на: Вто Мар 30, 2010 11:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

благодаря за вниманието, решихме вече с кого ще работим и обявата се закрива
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Обяви Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети