mim

|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2010 9:35 pm Заглавие: археология, визуализации, рисунки... |
|
|
Тъй като шефът дойде при мен без ясната идея, какво точно му трябва и на мен ми е малко трудно да формулирам обявата, извинете за което.
В общи линии имаме много груби схеми на гробници, рисунки и снимки на по 50 години, от които да се направят точни и джиджани илюстрации, приятни за окото на обикновения турист-историко-любител и достатъчно достоверни за хората, занимаващи се с археология, в стил научнопопулярен. Най-добре би било като при големите музеи тези неща да се направят 3-измерни, но за такива красоти за съжаление няма бюджет и се спираме на 2-измерен вариант. Нещата трябва да надхвърлят сегашните схеми и полеви скици от разкопките и да Илюстрират. Ще се работи под ръководството и със съдействието на археолози и траколози. Проектът е съвместен на Сирма Медия, Траколожки институт към БАН и Врачанския исторически музей. Хората са приятни, отзивчиви и в бонус вероятно могат да ви разведат из немалко съкровища, намерени във врачанския регион. Въпреки ограничението, че рисунките трябва да са достоверни спрямо намереното и историческите виждания на археолозите, проектът е любопитен и интересен.
Заплащането на този етап зависи от художниците, вие определяте цената в диалог с ръководителя на проекта.
Ако имам някакво допълнително инфо, ще допълня в темата.
Ако предложението ви се е сторило интересно и искате да работите по него, пишете ми лично съобщение, за да ви свържа с ръководителя на проекта.
Работата не е в офис, нито на пълен работен ден, но предполагам че ще има няколко срещи с хора в София
Това е един предишен проект, в който и аз имам малко участие
http://www.thracians.net/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=76&func=viewcategory&catid=3 _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|