Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MissMims

Регистриран на: 20 Юли 2007 Мнения: 152 Местожителство: sofia/bourgas
|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2010 10:03 am Заглавие: желаещ |
|
|
Търся желаещ да ми изпише три думи с много як шрифт за татуировка (по възможност завъртян и нежен):)
И още две думи /за приятелка/ с друг :)
Ще са на български. По възможност и двата да са много яки :D:D:D
Ако има заинтересовани да ми пишат лс, за да им дам думите :)
Краен срок - 14 април :) _________________ And me, I still believe in paradise. But now at least I know its not some place you can look for, cause its not where you go. Its how you feel for a moment in your life when you'rе apart of something, and if you find that moment... it lasts forever... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 1:03 am Заглавие: |
|
|
Иди при Емо от Inky Dragon, той ще ти го нарисува според правилата на старата школа... _________________ V2&V8 forever
Последната промяна е направена от LoveHate на Вто Мар 16, 2010 1:30 am; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 1:27 am Заглавие: |
|
|
Бате, мене кога ше ме водиш при Емо? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 1:29 am Заглавие: |
|
|
когато разпоредиш _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 1:44 am Заглавие: |
|
|
Ще прощавате че леко ше хайджакна темата .. понеже напоследък ми се въртят в главата разни глупави идеи .. та се чудех .. до колко е възможно примерно това нещо да се направи читаво .. като най вече да се запази шейдинга максимално близо до оригинала?
и пак извинения че така се намърдах в темата .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 2:08 am Заглавие: |
|
|
Тва в тоз му вид освен на трансферно фолио да си го принтнеш и после с ютията на рамото...... ;) _________________ minimiro.com
whitewater |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 2:33 am Заглавие: |
|
|
може бре.. само за тва златното не съм сигурен че ще стане...
аман от уар фенове :P
инак съм виждал да се прави такова прецизно тониране на детайл... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 3:40 am Заглавие: |
|
|
Aбе то аз въобще не съм го намислил още .. може да стои като пълен крап :} .. ако реша сериозно ше правя сериозен рийсърч преди това:]. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 3:44 am Заглавие: :-) |
|
|
LoveHate написа: | когато разпоредиш |
Хм...
Вие преди тва немахте ли за изпълнение неква Операция Хускварна!?
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MissMims

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 8:16 am Заглавие: |
|
|
Аз май при Емо смятам да ходя, само дето искам да видя няколко варианта, ако разбира се има желаещи да го направят от сърце така да се каже :):):)
А за този златен щит има един човек дет може да ти го направи точно такъв, само дето трябва да идеш до Маями - Крис Гарвър :):):):) Или другият вариант е - един младеж от Сливен - Alien Tattoo, разгледай му работите, един сърч в гугл. Много добре се справя според мен :)
Другият, който работи добре е Естера, той ми прави предните, само че е в Бургас, ако успееш да го намериш някак си може да го питаш и него (као не е спрял вече да се занимава де) _________________ And me, I still believe in paradise. But now at least I know its not some place you can look for, cause its not where you go. Its how you feel for a moment in your life when you'rе apart of something, and if you find that moment... it lasts forever... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 8:26 am Заглавие: |
|
|
MissMims написа: | А за този златен щит има един човек дет може да ти го направи точно такъв, само дето трябва да идеш до Маями - Крис Гарвър :):):):) |
Бая ще иам да почакаш точно за него ;-) Пък и не само той може да го направи, все пак г-ца Kat Von D е много тачена в шейдинга ;-) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 8:32 am Заглавие: |
|
|
уф, що говорите за неща дето не ги разбирате с такава убеденост... за да стане този щит на тату трябва да се преработи, а златен ефект от този вид, никой на света не може да направи... може би Стефан Шодеса може да се доближи... но е подвъпросно.
А Кат вон Ди да ходи да се напудри:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 8:33 am Заглавие: |
|
|
Да не забравя... цялото Маями Инк също може да иди да се напудри... :) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MissMims

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 8:35 am Заглавие: |
|
|
Според мене пък Крис Гарвър може :) Кефят ме нещата дет прави :) Останалите са зле :) Кат обаче пък си прай портрети. Златно не знам дали ше стане, ама сенките ще станат ;) _________________ And me, I still believe in paradise. But now at least I know its not some place you can look for, cause its not where you go. Its how you feel for a moment in your life when you'rе apart of something, and if you find that moment... it lasts forever... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MissMims

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 8:40 am Заглавие: |
|
|
Искам да кажа от непрофесионална гледна точка, технически не мога да се изкажа (демек, мисля че може Гарвър, от някои работи дето съм виждала). _________________ And me, I still believe in paradise. But now at least I know its not some place you can look for, cause its not where you go. Its how you feel for a moment in your life when you'rе apart of something, and if you find that moment... it lasts forever... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 7:06 pm Заглавие: |
|
|
Бе аз ще разпоредя, ама вие може да ме набиете за татосите дето искам.
LoveHate написа: | Да не забравя... цялото Маями Инк също може да иди да се напудри... :) |
И лос анжелис инк мое ги последват... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 7:11 pm Заглавие: |
|
|
ту мъч дискавъри ченъл :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 7:36 pm Заглавие: |
|
|
алтернативата е турски сериали.. мерси :) д. сайънс е топ в момента. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 9:16 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | алтернативата е турски сериали.. мерси :) д. сайънс е топ в момента. |
аа, аз нямам нищо против бре :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 11:51 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | implant написа: | алтернативата е турски сериали.. мерси :) д. сайънс е топ в момента. |
аа, аз нямам нищо против бре :)) |
сус бре, чоджум! :))))))
Сай Фай е номер едно!!!
а за татосите Емо е човека! _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|