Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 3:57 pm Заглавие: Бира. Графила. 29/01. |
|
|
Девет дни до епичната, първа за 2010, сБирка на Графила!
29.01.2010 - Петък, 19:30 - Дон Домат на ул. Цар Асен
Ще бъдат писани отсъствия, извинителни бележки не се приемат.
Моля прииждащите да се преброим в тази тема, за да може следващата седмица да се обадим в Дон Домат за резервация.
ПС.
Носете си 6-те стомаха!
подпис:
ALF _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 4:08 pm Заглавие: Re: Бира. Графила. 29/01. |
|
|
snooper написа: |
ПС.
Носете си 6-те стомаха!
|
Ми то в дон Домат не сервират неща годни за ядене!?!?! _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 4:10 pm Заглавие: |
|
|
btw... за да е по интересно, смятам да организирам алтернативна сбирка, която да прерасне в тежък запой в малко известен столичен бар:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 4:16 pm Заглавие: |
|
|
... никой не предлага тежка музика... а тъкмо ми порасна малко косата
а да и ... за мен трябват 2 стола и достатъчно място по масата за поръчките _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 4:32 pm Заглавие: |
|
|
Аз ще дойда ,но съм съгласен с LoveHate ... няма ли някаква алтернатива или държите да е в това култово за графила място :) _________________ If you can imagine it, you can create it. If you can dream it, you can become it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
savages

|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 4:56 pm Заглавие: |
|
|
и аз _________________ Manipulative truths
Victoriusly twisting intelligence
A tornadoes tasteful sarcasm |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 6:13 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | ... никой не предлага тежка музика... а тъкмо ми порасна малко косата |
Мута, след тва ше ходим в Angel's Heart или Fans ;-) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 6:52 pm Заглавие: |
|
|
ЛХ - мен ме запиши за алтернативката;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 6:59 pm Заглавие: |
|
|
Deskov написа: | Аз ще дойда ,но съм съгласен с LoveHate ... няма ли някаква алтернатива или държите да е в това култово за графила място :) |
Не искат безумно капаро за резервация (по-точно никакво), имат голямо място на което масите да са близо една до друга, в центъра са, повечето Графилци знаят къде точно, свикнали са с нас и са коректни. Опитах в Оливс но ми поискаха 20 лева на човек капаро, за 20 души това са 400 лева. Ако някой има друго предложение (да е звъннал и да е проверил точно как седят нещата, а не само да каже, абе има едно много готино място...) предполагам може да се обади на Снупъра, все още има време за промяна на мястото. Тъй като срещата е в 7.30 то време за бар все ще има и след едно две питиета в Дон Домат, ще видим на къде ще ни повлекат краката. _________________ Илюстратор на свободна практика.
http://www.shop.pipilota.com
http://www.behance.net/pipillotte
https://www.facebook.com/pages/Pipilota/190244357663915?ref=ts
http://illustrators.ru/users/Irina_Pamyatnih/portfolio |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 7:47 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | btw... за да е по интересно, смятам да организирам алтернативна сбирка, която да прерасне в тежък запой в малко известен столичен бар:) |
а ядене? или да си носим? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 7:54 pm Заглавие: |
|
|
Zing написа: | LoveHate написа: | btw... за да е по интересно, смятам да организирам алтернативна сбирка, която да прерасне в тежък запой в малко известен столичен бар:) |
а ядене? или да си носим? |
Тоя път ще те пуснат ли?
Че само обещаваш;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 8:06 pm Заглавие: |
|
|
жма пуснат ва, самозимата да продължи да стегне пастърмицата, че то по тез ваще градски барове само маслинки има за едини, а я не мезя аз напрао си ям ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 8:13 pm Заглавие: |
|
|
аз на Оливс съм им обявил бойкот... там ходят предимно феминистки, момчеца с розови дупенца и сноби... не ми е приятно а порциите им са малки... да не говорим че салатата последния път яко хрупаше на пясък! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 8:22 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | феминистки, момчеца с розови дупенца и сноби |
Аз малко не можах да се разпозная в тия категории :), но порциите наистина не са големи. Ама това може и да е плюс... че килограмите повече стават, не по-малко.
Ако ме е яд за нещо, е че спряха да правят страхотната пилешка крем супа, която имаше в началото.
А иначе, аз си подавам документите за сбирката на LoveHate, че то сигурно е с конкурс там :) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 9:22 pm Заглавие: |
|
|
... та за порциите, май май най-добрата кръчма за този повод е в Търново, а в Плевен знам две, има и една много хубава в Черни осъм порците им пълнят чинии като легени в които краката може да си измиеш :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 10:52 pm Заглавие: |
|
|
Zing написа: | ... та за порциите, май май най-добрата кръчма за този повод е в Търново, а в Плевен знам две, има и една много хубава в Черни осъм порците им пълнят чинии като легени в които краката може да си измиеш :) |
някой ден "Щастливец" ще има и в София... силно се надявам!
сумо казвам предимно... ти си уникален случай:Р _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 10:56 pm Заглавие: |
|
|
Мога само да се прозявам, ако ще водим неефективна дискусия за избор на ранно заведение - така или иначе и преди е било така - който иска по-късно се пренася в бар/друга кръчма или отива вкъщи и се умножава. На мен лично да се напия с ЛХ в някой бар ми звучи като добро продължение на вечерта ;)
За алтернатива на Домата - търси се човек, който се наема да резервира добра кръчма, да плати капарото, да се договори с управителя (който ще е много уплашен как така 20-30-50 човека без готово меню и куверт). Накрая, след като дори кръчмата излезе с много добра кухня и не надписват сметката, същия трябва да е готов да поеме коментарите колко зле е било - каквито ще има, щото угодия няма.
Ако не се намери такъв човек - ще сме в Дон Домат.
И, не, не се ядосвам, даже наистина се прозявам, защото това не е за първи път. Скоро не се очертава аз да давам инициатива за сбирка, така че поне не отказвайте Пипи :)
Та, кой идва? :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 11:01 pm Заглавие: |
|
|
Дон Домат ми звечи идеално :D _________________ If you can imagine it, you can create it. If you can dream it, you can become it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2010 11:28 pm Заглавие: |
|
|
Пияници :Д Снууп, не взимай металният статив, че кой знае после какво ще правиш с него :Д _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Яну 21, 2010 12:02 am Заглавие: |
|
|
hristov2256 написа: | Пияници :Д |
гастрономи искаше да кажеш нали чадо :) |
|