Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 7:34 pm Заглавие: OV'L Clock + Calendar |
|
|
Без абсолютно никакви претенции за индустриален дизайн, 3Д или пък практичност... просто стара идея, на която успях да отделя час-два за докарване до картинка :)
Жокер - на него е изобразено 2010.08.3, поенделник, 1:26 ч. _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 7:38 pm Заглавие: |
|
|
колко е изобразено? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 7:39 pm Заглавие: |
|
|
Написах :)
Цитат: | Жокер - на него е изобразено 2010.08.3, поенделник, 1:26 ч. |
_________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 7:41 pm Заглавие: |
|
|
Няма нужда да казвам, че не ми схвана мисълта, нали? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 7:44 pm Заглавие: |
|
|
Това е абстрактна идея :) Все пак може да помечтаем нали, без да се мисли непрекъснато за практичност... особено в проекти като този, за личен фън. Това е повече за красота, отколкото практична вещ. А и веднъж разбере ли се логиката, ще е свикнал човек на 10-ия поглед _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
cury

|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 12:28 pm Заглавие: |
|
|
Много е готин, ако вместо чертички му сложиш надписи, понеделник, вторник... едно, две... ще стане още по-лесен за разбиране, а и на имплант ще се хареса ;) _________________ http://tsvetomirzehov.tumblr.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 12:49 pm Заглавие: |
|
|
cury написа: | Много е готин, ако вместо чертички му сложиш надписи, понеделник, вторник... едно, две... ще стане още по-лесен за разбиране, а и на имплант ще се хареса ;) |
Е умишлено не искам да е толкова практичен, разбираш ли :) Баланса между дизайна и практичността е ужасно субективен както се оказа вчера, един човек казва "направи го още по мега неразбираем", друг казва както теб "опрости го"... ама и в двата случая конкретната ми идея се изменя прекалено много :) _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 1:12 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | cury написа: | Много е готин, ако вместо чертички му сложиш надписи, понеделник, вторник... едно, две... ще стане още по-лесен за разбиране, а и на имплант ще се хареса ;) |
Е умишлено не искам да е толкова практичен, разбираш ли :) Баланса между дизайна и практичността е ужасно субективен както се оказа вчера, един човек казва "направи го още по мега неразбираем", друг казва както теб "опрости го"... ама и в двата случая конкретната ми идея се изменя прекалено много :) |
е, тя истината е "някъде там". въпроса е ти какво искаш да постигнеш с този проект. аз продължавам да твърдя, че идеята е готина, но още нещо й (де е удареното и?) трябва да я завърши. да, след като "разбереш" логиката, става лесно да "изчислиш" датата и часа, но самия процес на разбиране никак не ми харесва. не е лекото, гъделичкащо чувство на приятна главоблъсканица, ми по-скоро идиотско чувство, че не си достатъчно умен :)
та ти трябва да решиш - точно тази функционалност ли искаш, или можеш да измислиш различно кодиране на отделните обекти, за да опростиш възприятието, но да запазиш идеята :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 2:52 pm Заглавие: |
|
|
Със същия успех можеш да окачиш слънчев часовник на стената... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 3:03 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | Със същия успех можеш да окачиш слънчев часовник на стената... |
изключая риска да се прободеш смъртоносно, прибирайки се пиян някоя вечер, тва би било мноо готино според мен :))
ма и ти си се фанал за фунцията, а малкия иска от формата да се опита да я извлече. не че е лесно, ам не е невъзможно, мисля? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 5:13 pm Заглавие: |
|
|
Не говорим за функция, тъй като тя е пренебрегната още в зародиш от автора... става въпрос, че има далеч по-красиви и нефункционални неща които могат да бъдат на стената ми. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|