Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
spovv

|
Пуснато на: Нед Ное 09, 2008 9:09 pm Заглавие: Представяне на илюстрации - Свилен Петров |
|
|
Ето малко от моите творби. Коментирайте на воля :)
 _________________ https://www.behance.net/s-pov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пон Ное 10, 2008 2:21 pm Заглавие: |
|
|
mnogo dobri !
BRAVOS ! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Ное 10, 2008 10:55 pm Заглавие: |
|
|
чорбар?!?!!? ъпсурт..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spovv

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2008 10:41 am Заглавие: |
|
|
"maceman", може би си прав, но идеяна на раздела "Представяне" не е ли да се коментират творческите умения, или футболните пристрастия?
Ще помоля Администраторите да преценят, ако тази снимка буди недоволство от учасниците във форумът или в тях самите, нека да я махнат. _________________ https://www.behance.net/s-pov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2008 11:05 am Заглавие: |
|
|
Той така си говори :)
Остави му това малко удоволствие, не са му останали много на тази възраст :РРРР _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2008 12:06 pm Заглавие: |
|
|
Abe, ako ne gresha, v Shumen imashe pone edno uchilishte, v koeto se prepodava do 12 klas... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2008 3:37 pm Заглавие: |
|
|
spovv написа: | "maceman", може би си прав, но идеяна на раздела "Представяне" не е ли да се коментират творческите умения..... |
oк... да попитам тогава- така като гледаш твоите работи и работите от секция 2D, по десетобалната система каква цифра си даваш?
за завършил "изобразително изкуство" представените неща не са добре, всичко е разработено еднакво, няма акцент, щриха ти /въпреки че е обигран/, е сух.... липсват ти анатомични познания, особено при изграждане обемите на мускулите.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spovv

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2008 4:30 pm Заглавие: |
|
|
'maceman' , повечето от нещата които съм представил са скици, видимо недовършени. Не съм съгласен спрямо твоето мнение, че са разработени еднакво, сухи и без акцент. Във всяко нещо има някакъв недостатък, обзалагам се че и във твотите работи присъстват.
Критика всеки може да дава, самооценка не. Оцени моите работи и ти благодаря предварително. _________________ https://www.behance.net/s-pov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2008 4:35 pm Заглавие: |
|
|
По труден път си тръгнал баце...
1. Покажи си най добрите неща.
2. Абстрахирай си егото за моментец и слушай ко ти дудне мейсмена, понеже не е продиктувано от това да ти натиря глъвътъ у кална локва а е реална оценка, базирана на личните му познания по тематиката - които са едни от най-напредничавите по таз част на земното кълбо опре ли до рисуванИе.
3. Не се връзвай. Едно по едно. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spovv

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2008 4:47 pm Заглавие: |
|
|
Не,не 'ники михайлов' не ме разбирай погрешно, нито съм искал да обидя накой нито ме води 'егото'. Става въпрос само за една оценка, която аз не мога да дам за себе си.
Обидени не трабва да има. _________________ https://www.behance.net/s-pov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2008 5:24 pm Заглавие: |
|
|
А, не се притеснявай, Мейс-а ще я даде вместо тебе - между впрочем това е "нещото"* което одобрява за права във форума за графики и илюстрации, така че му е задължение един вид :Р
*щях "лице" да пиша.... ма некак си не ми се връзва :РРРРРР _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spovv

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
spovv

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
spovv

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2008 2:11 pm Заглавие: |
|
|
Още! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spovv

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2008 2:21 pm Заглавие: |
|
|
Това е една част от поредицата която ще представя, има и още, но скица като тази:
скоро ще сложа още. _________________ https://www.behance.net/s-pov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 1:27 am Заглавие: |
|
|
драсти.
значи, не ща да те сдухвам или нещо такову.. ще кажа само какво мисля..
спри да показваш скици и недовършени неща. искаш права, ще стане когат опокажеш нещо качествено. дотук не видях много.
има няколко неща, които дразнят в представянето ти дотук. първо - подписа ти е по-артистичен от творбите.. и е с ей такива големи размери. второ, тия паспарту-та, които са на горните скици са напълно излишни и претенциозни. последно, не би трябвало да ти пука особено какво ще ти кажат за картинките. когато станеш дотолкова уверен че са супер, значи вече си за права. докато сам се съмняваш в това дали една картинка е ок, значи не е. та, така.. дерзай! _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 2:39 am Заглавие: |
|
|
и аз да кажа две думи като за земляк...
покажи по-свободни неща... тия тука са ми (поне на мен) сухи и без арт. Имаш основни грешки в анатомия, пропорции, изграждане на форми.
Знам че в унито ти не е перфектна програмата по рисуване, ама покажи нещата, които ти си харесваш, не дето някой е цъкал "брей че яко" и ти си му повярвал.
А мейса го слушай, набито око има :) квот е казал, се е било вярно...
дай още! _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dekster
|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2008 1:52 pm Заглавие: |
|
|
Горкия, наредиха те отвсякъдер аз на твое място щях да се пткажа от тоз сайт, ако съм посрещнат с такова отнушение, проблема обаче идва от това че си все още малък и се хващаш на някви закачки спрямо уменията ти. Според мен всеки е много добър, спрямо някой, и съответно - много слаб спрямо някой друг. Виж ти на кво ниво си спрямо тях(хората с аргументите) А за ЦСКА - моля те - не говори за български футбол, щото ми се повръща и от Левски и от ЦСКА. На ЦСКА им харесвам само кортовете за тенис _________________ "Да имахме жени..."
"Зверове" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|