Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ky3Mu4
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Май 30, 2010 11:04 pm Заглавие: |
|
|
прекрасна страна?
от многото пътувания са ти се омесили нещата, простено ти е
виж, в плаката и илюстрацията са сила _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Нед Май 30, 2010 11:52 pm Заглавие: |
|
|
Мдам, дори след поредния си по-дълъг престой в началото на тази година обмислям преместване натам в един друг момент.
Да имаш много местни Приятели и гидове може да ти разкрие доста, не бъди предубеден просто ;)
Между другото, много стоене на едно място също може да причини изменения или забавяне :)
Не за това беше темата де. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Darksorrow

|
Пуснато на: Пон Май 31, 2010 12:04 am Заглавие: |
|
|
a по темата - плакатите като такива в голямата си част много ми харесват на мен, но по никакъв начин не биха ме накарали да си пусна филма, честно казано... особено на Пришълеца ми направи впечатление, като отявлен фен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Май 31, 2010 12:20 am Заглавие: |
|
|
Снуп, човек ще рече, че доматите с колците ги ядем :) минаваме и ние останлите клетници по някоя и друга миля, по веднаж на десет двайсе години :D
@Darksorrow - Прав си за някои от тях за други не мога да се съглася
Eyes Wide shut, Fanny And Alexander, Son Of Godzilla, Airplane 2: The Sequel и други са пък примери за плакати, пък заради които бих отишъл да гледам филма _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пон Май 31, 2010 1:19 am Заглавие: |
|
|
Някак не си представям след като човек живее в България после да има криви впечатлениия от Полша, но явно опира до гледна точка, туристически подход наместо друг, лошо време или друга причина, както и да е, ще се наложи да ми го обясниш на бира в петък :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Май 31, 2010 9:59 am Заглавие: |
|
|
Книгите са далеч пред плакатите. Може би защото не са Полски. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Май 31, 2010 10:47 am Заглавие: |
|
|
За съжаление отивам турист май баш на 4-ти и няма да мога да ти обясня за Полша, депресиите на поляците и целия мрак на това място. Тва е нещо дето не седи по хребетите и поточетата, в хората е и в това което правят. Ма там не всеки гледа. По-трудно е от скиторенето.
Аз лично в Полша не бих стъпил вече. Нищо че са естети.
Наздраве и пийте едно светло за мен на сбирката _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пон Май 31, 2010 11:53 am Заглавие: |
|
|
Интересно... за жалост от престоите ми в Полша само веднъж успях да се насладя на хребетите и поточетата и то едва за 3 дни, но съм чувал, че са хубави :) Завладян съм от това, че тия хора са запазили човешкото в човека - без западняшка скука и без балканска простотия и ехидност... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Май 31, 2010 12:05 pm Заглавие: |
|
|
Аз имам единствено и само добри впечатления от Полша и поляците, макар че уж не ни обичали много нас - руснаците. Strange, isn't it? :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dumpill

Регистриран на: 09 Яну 2006 Мнения: 371 Местожителство: Bulgaria,Sofia
|
Пуснато на: Пон Май 31, 2010 3:24 pm Заглавие: |
|
|
Тука мисля, че е момента да кажа, че съм поляк по паспорт:) И обичам да ходя натам:) _________________ http://dumpill.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Май 31, 2010 3:30 pm Заглавие: |
|
|
всекиму може да се случи... мен например ми се налага понякога... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Май 31, 2010 3:33 pm Заглавие: |
|
|
Аз не съм антиполяк нещо, просто много мрачни хора ми се видоха. И мрачни филми правят. И мрачни театрални пиеси.
Ма нищо чудно аз като бях и един час нямаше да не вали. И те самите ми казаха че си е така почти през цялото време. Може затва да не ми е харесало. Виж Чехия е друга работа. Ще ми се да аз па да имах чешки папорт. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|