Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
alex_3d
|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2003 9:52 pm Заглавие: 3ds max 5 HELP!!! |
|
|
hora, sajalqwam che wi pylnq foruma s podobni gluposti, no kato nqma kade drugate da potyrsq pomosht. Znachi problema tozi pyt e che ako iskam da syzdam naprimer nqkoq powarhnina w izgleda otpred, tq se syzdawa taka sqkash sam q sazdal w izgled otgore, nadqwam se che ste razbrali kakyw mi e problema i che imate smelosta da otgoworite na podoben wypros.
Blagodarq wi predwaritelno .
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Съб Юли 05, 2003 3:37 pm Заглавие: |
|
|
che suzdai q vuv front window;)ili q zavurti:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tva_sam_az

|
Пуснато на: Съб Юли 05, 2003 7:14 pm Заглавие: |
|
|
mai si nov a ?:) _________________ Ako ne ti puka kade si ne si se zagubil :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alex_3d
|
Пуснато на: Съб Юли 05, 2003 7:31 pm Заглавие: |
|
|
izglejda ne sym se izrazil prawilno ili wie ne mogete da me razberete.
az si q sazdawam w front window, obache tq se sazdawa taka sqkash sam q sazdal w top window. sys zawyrtane stawa samo che ne e towa celta, sigurno pak kakto winagi sam natisnal neshto det ne e trqbwalo i ei go na problem, moge da preinstaliram max-a no towa e twyrde kraina mqrka, a sam siguren che ne e neshto seriozno i che pochti wseki znae reshenieto na problema mi, taka che shte sam wi strashno blagodaren ako ne si prawite pas i mi drasnete reshenieto na problema. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|