Graphilla.com :: Преглед на тема - Малко помощ за Dreamweaver

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Малко помощ за Dreamweaver

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ted_da

МнениеПуснато на: Вто Ное 23, 2010 6:00 pm    Заглавие: Малко помощ за Dreamweaver Отговорете с цитат

незнам къде точно е мястото на въпроса ми , но за другите рубрики нямам права. Чета редовно форума и се уча на уеб дизайн. Стигнах до задънена улица - Искам да направя една страничка със няколко снимки и като се кликне на определена снимка , тя да се отваря с голям размер , но във същата страница , като фона леко се затъмнява , ето както е тука - http://gretasart.com/index.php?route=product/product&path=101_105&product_id=230
как се прави това ?
Dreamweaver си има галерия , но не става така

незнам как се казва точно това и затова задавам по глупав начин въпроса.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Аватарче

МнениеПуснато на: Вто Ное 23, 2010 6:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Прави се с това - http://www.lokeshdhakar.com/projects/lightbox2 или с някоя от останалите един милион подобни галерии, но да - не е за тук въпроса :)
Върнете се в началото
ted_da

МнениеПуснато на: Вто Ное 23, 2010 6:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е колко лесно било , а аз се блъскам като побъркан. С хилядите програми за галерии лесно става , но когато е за една снимка не се получаваше ... сега ще го изпробвам на сайта.
Искренно благодаря

P.S. : А за мястото ня темата ... нека админите се позамислят малко ... аз нямам избор къде да попитам. Ако форума е само за разбирачи , то тогава го заключете и си пишете , но ако трябва хора като мен да гледат какво правят другите и се опитват да вземат някакво отношение и да задават въпроси , то тогава ...:)
Върнете се в началото
ted_da

МнениеПуснато на: Вто Ное 23, 2010 6:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а да попитам още нещо в тази връзка.
когато се кликне на снимката и тя трябва да се отвори в нов прозорец , но не blank page , а нещо като popup прозорец с размерите на снимката.
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Вто Ное 23, 2010 6:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ted_da написа:
е колко лесно било , а аз се блъскам като побъркан. С хилядите програми за галерии лесно става , но когато е за една снимка не се получаваше ... сега ще го изпробвам на сайта.
Искренно благодаря

P.S. : А за мястото ня темата ... нека админите се позамислят малко ... аз нямам избор къде да попитам. Ако форума е само за разбирачи , то тогава го заключете и си пишете , но ако трябва хора като мен да гледат какво правят другите и се опитват да вземат някакво отношение и да задават въпроси , то тогава ...:)

Този форум не е предвиден за взаимопомощ, а "само за разбирачи" - пише си го в правилата му и е "заключен" от 2003та година :)

Понякога обаче доброто надделява :)
Върнете се в началото
ted_da

МнениеПуснато на: Вто Ное 23, 2010 6:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ооо простете тогава , че не спазвам правилата.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети