Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mort1eg

|
Пуснато на: Съб Юли 05, 2003 12:13 am Заглавие: Две рисунки (и една бонус), един въпрос |
|
|
Понеже Snaker ме посъветва да изоставя едрия, дървен щрих, и да го превърна или в нещо по-фино, или в чисти черни петна, търся вашия съвет...Ето едното
ето и другото
Та, кое изглежда по-добре???
Разбира се, интересуват ме и всякакви други мнения, относно тея две парчета.
ПП.
А това е драскано по време на изпита ми по История на Психологията, и е кръстено "There's something fishy about Giger" ;) Най после, концепция на нехуманоидно нещо :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OPREV
|
Пуснато на: Съб Юли 05, 2003 11:14 am Заглавие: . |
|
|
Zna4i za purvata kartinka moga da kaja 4e dosta mi haresva ima samo edno neshto koeto lekinko me pritesnqva i tva e kraka v predniq plan ,sedi mi nqkak si zalepen ?! Mojelo e malko da go zatumnish da ne izka4a tolkova napred!
Za toq karatist shti kaja 4e za tova koeto e napraven( da re4em komiks ) e super :) samo 4e pak leviq krak malko si go poizmislil i ne mi se struva kakto trebe tam. I dqsnoto ramo kato 4e li malko si go poizvadil!
Pa tva jivotno dolo e stanalo mnogo dobre :)
Ami kato cqlo sa dosta dobri :)
Tva ot mene :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Нед Юли 06, 2003 10:38 pm Заглавие: |
|
|
Ami ima neshto takova za ednoto ramo, prav si...:)
Ae ve, nqkoi komentar nqma li da vidq :/
eee :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2003 1:03 pm Заглавие: |
|
|
Dude,tazi ribka me kefi mnogo:)!mnogo gotino si hvanal i dvijenieto...
toq purviq tip sushto e gotin,malko sa ti sleti neshtata,ne moje da se razlichi ot pruv pogled rukata ot tialoto...karatista...ne me kefi izobshto:)
obahce si lichi che durpash napred,postvai oshte:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2003 8:49 am Заглавие: |
|
|
mdammm tva (black sea creature)..e mnogo got... :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|