Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2010 11:53 am Заглавие: За тези дето ползват градски транспорт... |
|
|
всеки ден си бухам главата в тая система...
http://www.sumc.bg/bg/forum
sumc_admin написа: | Вашето не е тема за форума.
Ако желаете може да подадете жалба във "Виртуално деловодство" с точни данни: дата, инвентарен номер и т.н. |
от това което писах не става ли ясно че има нередности и сигнализирам за тях? като не е за контрол на транспорта в софия за какво е тогава тоя раздел 'Контрол"?
Това вашето не е коректен отговор!
А аз не съм сигурен за номер на автобуса точен час и служебен номер на този шофьор... освен това темата ми е за неспазване на транспортния маршрут на линията111 също. нямам навик за това... съжалявам че не мога да подам по-конкретна информация за случая! И моля ви не всеки има време като гражданин да следи всяка кола как се движи по маршрути и пр. Има си контролни органи нека да си свършат работата!
Поздрави!
та явно не искат да пуснат тема с подобно съдържание!
Цитат: | Здравейте!
Току що говорих с диспечер на градска мобилност.
Проблемите които имам...
1. От около 2 седмици сутрин шофьорите на автобуси линия 111 минават по друг маршрут след като стигнат последна спирка в младост1. Днес когато говорих с диспечерката ми отговори че няма промяна на маршрута.
Обстановката е следната:
- атобуси по 4-5 коли отиват към последна спирка от които най много 2 тръгват по обичайния си маршрут. останалите тръгват през Малинова долина Околовръстно.. т.н.
- в следствие на това: хора чакат по спирките в студ, дъжд по над 50мин за кола. натрупват се много хора по спирките и не могат да бъдат извозени! Защото още на 2-3 спирки първата кола която мине по обичайния си маршрут вече е пълна.
Преди няколко дни наистина имаше промяна на маршрута. И въпреки че по табелите с разписание пише че ще се уведомят пътниците никой не мина за да уведоми хората за ситуацията!
Информация на същите табели за контакт с ГМ - тел. 0700 13 233 също така не намерих да има!
2. Втория ми проблем който имах днес. Знаейки че от няколко седмици около 2 положението заран е такова по тази линия реших да се кача от последна спирка. Дестинацията ми е Павлово. Така че реших че няма да е проблем да се кача от тази спирка ако автобуса мине не по обичайния маршрут.
Качвайки се в автопуса вече имаше още 3-4 пътника - възрастни жени които явно бяха решили да не стоят под дъжда и да се качат. Явно същите бяха решили да се подсигурят ако тази кола мине през малинова.
Още със качването ми на автобуса бях посрещнат с грубиянски подканяния да слезнат да си прибера билета и да не го дупча. Пак ще повторя диспечерката ми каза че няма промяна на маршрут. Аз това не го знаех затова попитрах шофьора по кой маршрут ще минава. Първо получих информация че спирката е от другата страна на улицата с грубиянски тон и ми се каза да слезна от колата. След като отидох до шофьора да му кажа че ако не мине по обичайния маршрут ще подам оплакване ми се нахвърли с грубиянски реплики че съм го бил дразнил и с групи определения по мой адрес. Естествено има хора и хора за жалост аз не съм тия които много трят подобни неуважителни прояви! За негово или мое щастие реших да слезна след дълга тирада от определения и закани по мой и негов адрес.
След като отидох на другата спирка на стоянката се бяха събрали 3-4 коли. Същия този гамен подкара без 1 пътник през малинова долина. За сведение още на спирката на пазара Младост 1 автобуса на който се качих вече беше препълнен!
Същия този с който имах разправия ми сподели че бил освидетелстван. С явно "злия" си вид окичен с килограм сребърни герданчета и гривнички искаше да демонстрира вид... "по добре не се закачай с мен"... не съм сигурен за номера на автобуса но предполагам че е 1827. Това стана ясно след като говорих с диспечер на телефон 0700 13 233 - вече го знам наизуст! Колата тръгна малко след 9 сутринта за жалост не помня точен час. Нямам навика за това!
Това са проблемите които имах ползвайки услугите на СКГТ!
А въпросите ми са следните:
1. по какви критерии назначавате хора за шофьори на автобуси!?
2 какво се прави за подобряване на комуникациите с потребителите на услугата? Лично аз не видях телефон за информация по табелите с разписанието... може и да съм недогледъл...
С уважвение! |
това което всеки който позва СГТ е следното:
- телефон за СГМ - 0700 12 233
-записвате точен час и данни за номер на автобус служител и пр.
инак никой няма да ви обърне внимание! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2010 11:56 am Заглавие: Re: За тези дето ползват градски транспорт... |
|
|
DR2 написа: |
това което всеки който позва СГТ е добре да знае:
- телефон за СГМ - 0700 12 233
-записвате точен час и данни за номер на автобус служител и пр.
инак никой няма да ви обърне внимание! |
_________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|