Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
daysleeper

|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2010 11:55 am Заглавие: Cinemotion vs Creative Center |
|
|
От известно време все се каня да питам ... само на мен ли ми се струва, че новия сайт на Creative Center мнооого прилича на нашия сайт (www.cinemotion.bg).
наясно съм с факта че има безброй подобни темплейти, но все пак ми се стори странно ... даже се издразних.
Вие какво ми слите по тоя въпрос, м?
video gallery:
video player:
 _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2010 12:46 pm Заглавие: |
|
|
На техния има разстояния между превютата и грозен плеър. Съвсем различни са.
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
compound ™ even better

|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2010 12:53 pm Заглавие: |
|
|
Некадърно копийце, нищо си няма горкото. То по-страшно е съдържанието май. _________________ Is simplicity best or simply the easiest ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2010 1:04 pm Заглавие: |
|
|
Откакто флашден изкараха ей тоя темплейт (за евтини пари) нетът вече не е същия (особено след като пиратите го нацвъкаха по всичките си даунлоуд портали):
http://activeden.net/item/elite-xml-website/14773 _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2010 3:55 pm Заглавие: |
|
|
Вие даже си имате лого :)))) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2010 5:51 pm Заглавие: |
|
|
ники михайлов написа: | ... нетът вече не е същия ... |
напротив ... нета вече е все по-същия :) _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2010 6:03 pm Заглавие: |
|
|
няма кво да се дразниш, не е особено оригинален дизайна, нито техния нито вашия, а и не е нужно. не съм експерт да посоча точно къде и кога, но съм виждал половин дузина подобни. и не го казвам в лошия смисъл, напротив. това е пивка форма за поднасяне на такова съдържание. затова са се спряли и криейтив център на нея. тъмен фон на който изпъкват най-добре клиповете и наредени в така че да се демонстрира многообразие. това е логичния избор и на мен лично ми харесва. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 227 Местожителство: Creative Director
|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2010 6:23 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | няма кво да се дразниш, не е особено оригинален дизайна, нито техния нито вашия, а и не е нужно. не съм експерт да посоча точно къде и кога, но съм виждал половин дузина подобни. и не го казвам в лошия смисъл, напротив. това е пивка форма за поднасяне на такова съдържание. затова са се спряли и криейтив център на нея. тъмен фон на който изпъкват най-добре клиповете и наредени в така че да се демонстрира многообразие. това е логичния избор и на мен лично ми харесва. |
не исках аз да го пиша че отново щяха да ми се плюнчат един тон артисти ...
тва е една галериика ... за 15 еуро я има по порталите за готови флаш галерии ... при това силно безинтересна - меко казано ... _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2010 6:42 pm Заглавие: |
|
|
Трябва ми нов сайт! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2010 6:45 pm Заглавие: :-) |
|
|
velinov написа: | Трябва ми нов сайт! |
По руски тертип?!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2010 12:51 am Заглавие: |
|
|
VirenEngel написа: |
не исках аз да го пиша че отново щяха да ми се плюнчат един тон артисти ...
тва е една галериика ... за 15 еуро я има по порталите за готови флаш галерии ... при това силно безинтересна - меко казано ... |
да .. май е време за смяна, че четвърта година караме с тоя сайт ...
пък и вече стига .. милиони натрупахме да продаваме темплейта _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2010 7:44 am Заглавие: |
|
|
Освен това има много голяма разлика между ONYX-ат при едните и снимка на AKIHABARA (ако не се лъжа) при другите за фон. Друг е въпросът - кой кво точно е имал пред вид с това и дали го имал :_P _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2010 3:41 pm Заглавие: |
|
|
themagician написа: | Освен това има много голяма разлика между ONYX-ат при едните и снимка на AKIHABARA (ако не се лъжа) при другите за фон. Друг е въпросът - кой кво точно е имал пред вид с това и дали го имал :_P |
ONYX-ите са си наши ... за Токио нямам идеа .. Креативните люде да кажат .. може просто да им седи добре _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|